Dragostea nu are vârstă, dar parcă uneori e bine să te uiți și în buletin. Extremele nu sunt bune de nicio culoare, așa că vârsta e un criteriu destul de important când vine vorba de relații. Diferența de vârstă e benefică uneori.

Ce să faci dacă mama ta se îndrăgosteşte de un tip de vârsta ta

Fetelor, dacă sunteți singure, vă dăm 12 motive să vă ”combinați” cu un tip mai în vârstă! Bine, nici chiar FOARTE în vârstă. :)

16 probleme pe care doar adolescenții cu părinți ULTRA protectori le înțeleg

1. Îi stă bine cu barbă. Și adolescenții încearcă, dar mai au mult până la un adevărat look ”Dad Bod”.

2. Când se dezbracă, arată ca un bărbat, nu ca un copil. Emană masculinitate, iar asta îl face de două ori mai atrăgător.

3. Face față în orice context și nu te va face de râs. Are experiență de viață și e mult mai greu să fie luat prin surprindere sau pus în dificultate de o situație.

4. Te protejează, te ajută și nu ți-e frică atunci când ești cu el. Serios, n-ai văzut niciodată un adolescent care o ia la fugă dacă-l latră un câine?

5. E independent. Știe să aibă grijă de el singur, să gătească, să calce și să facă curățenie, deci ai scăpat de jumătate din responsabilități.

6. E înțelegător și te tratează ca pe un copil, atunci când e nevoie. Asta înseamnă că lasă de la el mai mult când tu faci pe nebuna.

7. S-a maturizat psihologic și nu fuge la ”mămica” atunci când nu-i convine ceva.

8. Se va înțelege bine cu părinții tăi, pentru că are o gândire matură, job stabil și e cu picioarele pe pământ. Bine, ideal ar fi să nu aibă chiar vârsta tatălui tău. Nu garantăm că funcționează și în cazul acesta. :)

9. Are experiență în dragoste, deci poți sta liniștită: nu va face crize de gelozie dacă te sună un coleg de școală.

10. Dacă are experiență în dragoste, în mod sigur e experimentat și în pat. N-o să te plictisești cu el, pentru că are ce să-ți ofere!

11. Știe ce vrea de la viață și nu va pierde timpul cu tine dacă nu vă potriviți. 

12. Bonus: Îi plac copiii și momentul în care își va dori să aibă o familie poate fi mai aproape decât crezi. Nu îmbătrânești așteptând să te ceară de nevastă.