Un leneş nu e niciodată cu adevărat fericit până nu trăieşte ziua aia în care să poată să nu facă absolut nimic. În afară de a se gândi ce bine ar fi să inventeze cineva (nu el, Doamne fereşte!) o pastilă care să te scutească inclusiv de chinui de a te extrage din pat pentru a merge la baie.

10 lucruri pe care oamenii leneşi trebuie să le ştie

Vă surâde ideea? Atunci veți înțelege perfect lucrurile astea.

Ziua ideală e aia în care te trezeşti din somn doar ca să te întorci pe partea cealaltă.


Iar weekendul perfect este cel în care reuşeşti să nu ieşi din pijamale.


Şi să te uiți la un serial cap-coadă făcând doar efortul de a da "play" la următorul episod.


Câteodată chemi şi un prieten ca să-ți țină de urât. Dar de fapt scopul e să aibă cine să dea "play", pentru că deja ai obosit.


Perechea perfectă pentru tine e acea persoană care nu întreabă niciodată "ce facem azi?".


Şi care nu te trezeşte niciodată înainte de prânz. Iar atunci îți vorbeşte în şoaptă, ca să nu te trezească de tot.


Uneori ți-e atât de lene, încât nu te oboseşti nici măcar să scrii un mesaj. Şi mulțumeşti divinității şi programatorilor pentru că au inventat mesajele vocale.


Cel mai negru moment al zilei e ăla în care ți se face foame şi trebuie să îți pregăteşti ceva. Deşi eşti deja epuizat după ce ai fost de 3 ori până la baie.


Iar apoi îți aminteşti că s-a inventat pizza la comandă. Iar până ajunge la tine, probabil reuşeşti să te târăşti până la uşă.


Iar pentru momentele critice, când cineva îți propune să ieşi din casă ignorând total faptul că tu ții cu sfințenie sărbătoarea de Sfânta Lene, ai pregătit un întreg arsenal de scuze cu care sigur nu dai greş.