Orice tipă dotată cu un bust generos ştie ce înseamnă "lupta" pentru un costum de baie care să arate bine şi în care să arăți bine. Unele renunță şi o "ard" topless, că e mai simplu, dar, ladies, nu e o soluție! Evident, fiecare face ce-i place, dar nu strică să vă protejați totuşi "copilaşii".

Well, nu suntem aici să facem morală, aşa că vă dăm câteva idei de costume de baie numai bune pentru fetele cu sâni mari. La modul general, ştim că vreți ca dungile de la bretele să se vadă cât mai puțin (spre deloc), dar dacă natura te-a dotat, acum trebuie să faci şi tu un sacrificiu.

10 chestii nasoale pe care orice tipă le poate păți la plajă

În plus, cu costumul de baie care să ți se potrivească "mănuşă" scapi sigur de momentele alea enervante şi jenante când lucrurile scapă de sub control (da, da, vorbim despre momentele alea când sutienul de la costum pleacă la "plimbare" în ce direcție vrea el)!

So! Ce cauți la un costum de baie, dar nu ştiai până acum? Păi în primul rând bretele rezistente, care să nu cedeze uşor la greutate. Dacă sunt reglabile, cu atât mai bine. Apoi suport: eventual o sârmă pe sub sâni şi nişte "balene" laterale, care să țină totul pe loc. Regula numărul 3 când îți alegi costumul de baie: cupa, măsura şi materialul potrivite.

Uite aici câteva modele care s-ar putea să ți se pară beton: