România se mută la plajă zilele astea, dar orice tipă ştie că nici în vacanță viața nu e chiar aşa uşoară. Să te machiezi sau să nu te machiezi? Să porți slip tanga sau nu? Topless sau nu? Ulei de plajă sau cremă de protecție? Decizii, decizii, decizii. Dar dacă astea ar fi cele mai mari probleme...

11 probleme de vară pe care orice tipă le poate înțelege

Uite 10 chestii destul de nasoale pe care orice tipă le poate păți la plajă. Nu înseamnă să nu te distrezi, dar e bine să le ştii dinainte ;)

Crezi că părul tău arată beton după o baie în mare? Mai bine îl prinzi şi scapi de grija lui.

Dacă stai cu ochelarii de soare pe nas, rişti să arăți ca un raton. Dacă renunți la ei, te "rupe" soarele la ochi. Recomandăm o pălărie, dar apoi să nu te vaiți că nu te-ai bronzat pe față.

Oricât te-ai chinui, nu reuşeşti să ții nisipul departe de prosopul tău. E peste tot!

Şi peste tot înseamnă peste tot! Chiar şi unde nu bate soarele ;)

Toată ziua te chinui să găseşti pozițiile perfecte pentru un bronz uniform. Come on... doar nu vrei să reuşeşti din prima zi, nu?

FOTO HOT. Aşa arată 10 cântărețe de la noi la plajă

Când te bucuri că ai reuşit să prinzi o culoare, începi sigur să te cojeşti. Ewww!

Nimic nu poate fi mai rău decât ca vacanța să coincidă cu acea perioadă a lunii... Pont: chiar dacă e cel mai inconfortabil moment ever, doar tu eşti cea care decide cât de bine te poți simți. So... uită şi enjoy!

Oricât te-ai chinui să nu te arzi, nu prea îți iese.

Iar dacă foloseşti prea multă cremă de protecție, sigur va ajunge, cumva, la tine în ochi. Şi atunci să te ții!

Te bucuri că ai găsit costumul de baie perfect? Te va trăda oricum! În cele mai neplăcute feluri. Dar cui îi pasă? Tu ai venit la mare să te distrezi şi n-o să laşi atâta lucru să-ți strice zenul!