Reclamă

K-dramas fantasy pe care trebuie să le vezi neapărat. Descoperă și tu lumea minunată a eroilor fantastici

Filmele de fantezie au un loc special în inimile telespectatorilor din întreaga lume, iar când vine vorba de drame coreene de fantezie, ele duc farmecul la un nivel cu totul special. Iată o serie de K-dramas fantasy pe care trebuie să le vezi neapărat.

author Andreea Moldoveanu
Andreea Moldoveanu
Publicat: 11 noiembrie 2023, 7:14

Cultura coreeană este bogată în folclor, plină de creaturi mitice și de legende. De la spiriduși nemuritori la vizitatori extratereștri, supraoameni, entități spectrale și chiar sirene, aceste drame te transportă în tărâmuri extraordinare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

K-dramas fantasy pe care trebuie să le vezi neapărat

Pregătește-te să pornești într-o călătorie magică prin intermediul celor mai bune K-dramas fantasy. Fă-ți lista pentru serile lungi și reci de iarnă.

Te așteaptă o aventură grandioasă cu actori îndrăgiți și personaje mitice. De la reîncarnare la iubire și lumi paralele, treci prin toate stările și vei experimenta situații la care nici nu te-ai gândit vreodată.

Reclamă

„The King: Eternal Monarch”

În acest film joacă unul dintre actorii îndrăgiți în Coreea de Sud, Lee Min-ho. În această dramă captivantă, Min-ho intră în pielea unui rege, Lee Gon, care dă peste un portal misterios, propulsându-l într-un univers paralel.

„The King: Eternal Monarch” este printre K-dramas fantasy pe care trebuie să le vezi neapărat. Filmul oferă o sărbătoare vizuală și aduce idei complexe precum reîncarnare, lumi paralele, călătorii în timp și artefacte mitice la viață într-un mod care se simte ciudat de real.

 În plus, Lee Min-ho și colegul său, Kim Go-eun, care joacă rolul unui detectiv de poliție plin de fler, își aduc personajele la viață cu un farmec și o carismă greu de egalat. Pregătește-te pentru o aventură proporții epice.

“My Love From The Star”

Pregătește-te pentru o aventură cosmică cu „My Love From The Star”. Este una dintre primele K-drame fantasy care a introdus cu îndrăzneală extratereștrii în acțiune. Do Min-Joon, interpretat de carismaticul Kim Soo-Hyun, este un extraterestru care a numit Pământul acasă de 400 de ani. El se pregătește pentru o călătorie de întoarcere în lumea sa cerească. Are doar trei luni la dispoziție să facă asta.

Cu abilități supraomenești precum vedere sporită, auz și o viteză fulgerătoare, Min-Joon vede oamenii cu un strop de cinism. Dar totul se schimbă odată cu o întâlnire neașteptată cu actrița orbitoare, Chun Song-Yi, interpretată de geniala Gianna Jun. Pe măsură ce dragostea înflorește între ei, Min-Joon se confruntă cu o dilemma. Ce ă aleagă între originile sale de pe altă lume și iubirea care i-a cucerit inima. Filmul este ca o plimbare romantică printre stele, scrie Times Of India.

“Guardian: The Lonely and Great God (Goblin)”

V-ați întrebat vreodată cum ar fi viața dacă ființe mitice precum spiridușii nemuritori și secerătorii s-ar amesteca printre noi, simplii muritori? Ei bine, tocmai aceasta este premisa fermecătoare a acestei povești de dragoste mistice.

Intră în lumea lui Kim Shin, jucat de carismaticul Gong Yoo, un spiriduș nemuritor în căutarea alesei, singura care îl poate ajuta să se elibereze de un blestem vechi de o mie de ani. De aceea, filmul este printre K-dramas fantasy pe care trebuie să le vezi neapărat.

„Goblin” este o dramă plină de căldură care te poartă într-o călătorie prin încercările și necazurile lui Gong Yoo în căutarea iubirii. Așadar, dacă ai chef de un spectacol care este în părți egale magic și emoțional, „Goblin” este ceea ce cauți.

„Hotel Del Luna”

Pregătește-te pentru o experiență extrem de distractivă. „Hotel del Luna” este o dramă coreeană care ia o întorsătură unică în lumea supranaturală. Faci cunoștință cu Jang Man-wol, jucat de talentatul IU, care nu este un CEO obișnuit. Ea a condus Hotel del Luna, un hotel pentru suflete rătăcite, care are o mie de ani. Koo Chan-sung, interpretat de Yeo Jin-Goo, este un om obișnuit care se îndrăgostește de noul său manager.

Fiecare episod dezvăluie o poveste captivantă cu un oaspete fantomatic diferit, menținând drama proaspătă și publicul captivat. Dar adevărata bijuterie constă în povestea de dragoste ciudată dintre Jang Man-wol și Koo Chan-sung. Sunt o pereche pe cât de ciudată, pe atât de îndrăzneață. Chimia lor te va face să te îndrăgostești pe loc de acest cuplul simpatic. Nu veți putea rezista farmecului pe care îl emană „Hotel del Luna”. Iată de ce este printre acele K-dramas fantasy pe care trebuie să le vezi neapărat.

„Tale of the Nine-Tailed”

Pregătește-te pentru o călătorie fantastică cu „Tale of the Nine-Tailed”! Filmul este o k-drama care împletește o poveste fascinantă despre creaturi mitice și dragoste durabilă. Faci cunoștință cu Lee Yeon, interpretat de strălucitul Lee Dong-Wook. El este un gumiho cu nouă cozi maiestuoase. Este în căutarea primei lui iubiri reîncarnată, Ah-eum.

Dar nu totul este soare și curcubeu pentru Lee Yeon. Fratele său vitreg Lee Rang, interpretat de chipeșul Kim Bum, îi poartă o ranchiură adânc înrădăcinată. Drama împltește fascinan dragoste, pierdere, loialitate și trădare. Vei sta conectat la film de la început până la sfârșit.

Te-ar mai putea interesa
Cele mai captivante k-dramas sunt despre iubiri și au multă acțiune. Aici actorii se îmbrățișează și sunt pe cale de a se săruta
Cele mai captivante k-dramas. Producțiile pe care nu ar trebui să le ratezi
Cele mai captivante k-dramas. Producțiile pe care nu ar trebui să le ratezi
Una dintre cele mai bune K-dramas cu zombi este All Of Us Are Dead. Aici este o scenă din film când zombi au intrat în școală și aleargă elevii care s-au baricadat după bănci.
Cele mai bune K-dramas cu zombi. Vezi producțiile care te vor ține cu sufletul la gură
Cele mai bune K-dramas cu zombi. Vezi producțiile care te vor ține cu sufletul la gură
TOP 11 vedete care au devenit EROI pentru alții. Unii dintre ei și-ar fi dat și viața
TOP 11 vedete care au devenit EROI pentru alții. Unii dintre ei și-ar fi dat și viața
TOP 11 vedete care au devenit EROI pentru alții. Unii dintre ei și-ar fi dat și viața
Recomandările ZUTV.ro
1
Prințesa Charlotte de Cambridge și Prințul George Alexander Louis vorbind
Cei mai bogați copii din lume. Care sunt averile lor
Cei mai bogați copii din lume au atras atenția presei din întreaga lume. De cele mai multe ori, termenul de „copil bogat” este asociat celor care, de-a lungul vieții, au primit din partea părinților...
Cei mai bogați copii din lume. Care sunt averile lor
2
Jungkook îmbrăcat cu un tricou alb și o jachetă peste
Jungkook a doborât un record K-pop cu noul său album „Golden”. Cariera solo a cântărețului este într-o continuă ascensiune
Jungkook a doborât un record K-pop cu noul său album „Golden”. Piesa preferată a fanilor, „Standing Next to You”, s-a dovedit a fi un adevărat succes comercial.  Aceasta ocupă poziția 73 în clasamentul „Hot...
Jungkook a doborât un record K-pop cu noul său album „Golden”. Cariera solo a cântărețului este într-o continuă ascensiune
3
Billie Eilish în fața unei piscini îmbrăcată în negru cu un decolteu generos
Billie Eilish și-a dezvăluit orientarea sexuală. Cântăreața a confirmat, fără să-și dea seama, vestea pentru fanii ei
Billie Eilish și-a dezvăluit orientarea sexuală. Cântăreața a confirmat, fără să-și dea seama, vestea pentru fanii ei Billie Eilish și-a dezvăluit orientarea sexuală. Într-un interviu recent, cântăreața a confirmat că nu se încadrează în...
Billie Eilish și-a dezvăluit orientarea sexuală. Cântăreața a confirmat, fără să-și dea seama, vestea pentru fanii ei
4
Billie Eilish și-a arătat noul tatuaj. Cum a apărut artista pe covorul roșu al Variety Hitmakers unde a venit îmbrăcată cu o geacă albastră
Billie Eilish și-a arătat noul tatuaj. Cum a apărut artista pe covorul roșu al Variety Hitmakers
Billie Eilish și-a arătat noul tatuaj, asta după ce și-a tachinat fanii pe această temă. Modelul ales de  cântăreața „Ocean Eyes” a fost văzut într-o serie de imagini, în timp ce mergea pe covorul...
Billie Eilish și-a arătat noul tatuaj. Cum a apărut artista pe covorul roșu al Variety Hitmakers
5
Membrii trupei BTS îmbrăcați elegant la costum
Patru membri din trupa BTS se vor înrola în armată în același timp. Reuniunea trupei este așteptată să aibă loc în anul 2025
Patru membri din trupa BTS se vor înrola în armată în același timp. RM, Jimin, V și Jungkook se vor alătura armatei din Coreea pe data de 11 și 12 decembrie. În Coreea de...
Patru membri din trupa BTS se vor înrola în armată în același timp. Reuniunea trupei este așteptată să aibă loc în anul 2025
Parteneri
×