Azi e Ziua Internațională a cuvântului „mulțumesc”. Artiștii de la noi, dar și de la ei au lansat multe piese care conțin acest cuvânt, tocmai pentru a putea fi puse pe repeat oricând, nu doar azi.

Astăzi este o specială, este Ziua Internațională a cuvântului „Mulțumesc”. Indiferent de limvba în care o spui, semnificația este la fel de puternică. În limba rusă, „spasibo” înseamnă „spasi Bog”, adică „Domnul să te păzească”; în engleză, „thank you” derivă de la „think”, cu sensul „mă gândesc la tine, nu voi uita ce ai făcut”; la fel „danke” din germană.

În franceză, „merci” provine de la „mercy”, care înseamnă compasiune sau graţie divină, la fel ca italienescul „grazie” sau „gracias” din spaniolă, şi semnifică acceptarea compasiunii şi a graţiei divine, primite prin intermediul altei fiinţe; „obrigado”, din portugheză, duce cu gândul la reciprocitate, ca onoare, la a te simţi „obligat” de gestul celuilalt.

Artiștii compun mereu piesele cu inima și își doresc să ajungă la inima fanilor. Această conexiune dintre fani și artiști este una specială, iar astăzi, mai mult ca niciodată, îți recomandăm să asculți aceste piese cu inim și să le mulțumești persoanelor importante din viață.

Mulțumim pentru emoții!