Astăzi sărbătorim Ziua Dorului, iar artiștii de la noi au știut cel mai bine cum să pună pe note muzicale celebra replică ”mi-e dor de tine”.

În 2014, băieții de la Vunk au avut inițitiva de a marca ziua de 13 mai ca fiind Ziua Dorului, indiferent de forma sub care se manifestă: dor de casă, dor de copilărie sau dor de persoana iubită. Un an mai târziu, visul lor a devenit realitate și pentru a sărbători această reușită, Vunk a lansat piesa manifest ”Mi-e dor de tine”. 

”Ne plângem că ne e dor de cineva sau de ceva, iar de la a recunoaşte acest lucru şi până la a face ceva în acest sens este cale lungă. Deseori, spunem că ne e dor de părinți, dar cu greu ne găsim timp să îi sunăm. Deseori, spunem că ne e dor de locurile copilăriei, dar rareori ne facem timp ca să mergem acolo.”, spunea Cornel Ilie pe pagina de Facebook a trupei, acolo unde fanii trupei și nu numai puteau lăsa mesajele lor de dor.

Cum ultimii ani ne-au făcut să spunem mai des ”mi-e dor de tine!”, ți-am făcut un playlist perfect pentru această zi. Enjoy it!