Se spune că nu există vârsta optimă la care să te căsătorești și, în timp ce unii așteaptă să fie siguri că au găsit partenerul perfect, alții se grăbesc să facă pasul atunci când se îndrăgostesc. Nimeni nu îți poate garanta că relația va dura până la adânci bătrâneți, indiferent că faci pasul la 20, 30 sau 40 de ani. Iar vedetele au aflat pe propria piele cum este să fii căsătorit atunci când ești foarte tânăr. Și, în timp ce unele cupluri au trecut testul timpului și au rezistat, alte căsnicii s-au consumat extrem de repede. 

Antonia - avea 22 de ani atunci când s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano și a născut-o pe Maya. Cei doi s-au despărțit câțiva ani mai târziu, dar abia în 2020 s-a finalizat divorțul.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Irina Rimes - s-a căsătorit tot la 22 ani cu compozitorul Andi Bănică, care era cu 10 ani mai mare decât ea. Cei doi au divorțat în 2017.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes)

Karmen - s-a căsătorit la 21 de ani cu Bogdan Clăpescu. După câteva luni, Karmen a adus-o pe lume pe fetița lor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎙KARMEN (@karmen)

Betty Salam - s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, Cătălin Vișănescu, în 2018. Betty avea 18 ani în momentul în care a spus ”Da”. 

 

Andra - avea 22 de ani când s-a căsătorit cu Cătălin Măruță. Anul acesta au împlinit 13 ani de la nuntă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

Hailey Bieber - a făcut pasul cel mare înainte să împlinească 22 de ani și mulți au criticat-o pentru că s-a grăbit. La trei ani de la nuntă, ea și Justin sunt la fel de fericiți ca în prima zi.

 

Sophie Turner - avea 23 de ani când i-a spus ”Da” lui Joe Jonas. Actrița din Game Of Thrones și soțul ei sunt părinții unei fetițe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet)

Kim Kardashian - la 19 ani s-a căsătorit cu compozitorul Damon Thomas. Au divorțat patru ani mai târziu. 

Cleopatra Stratan a devenit soția lui Edward Sanda cu câteva luni înainte să împlinească 19 ani. Chiar dacă multă lume i-a criticat pentru că s-au grăbit să facă pasul cel mare, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată în calitate soț și soție.