Anul 2022 a fost unul foarte intens pentru multe cupluri de celebrități, deși abia a ajuns la jumătate. Unele vedete au ieșit din relații de lungă durată, în timp ce alții au decis să facă pasul cel mare anul acesta, să spună ”Da” hotărât și să își ducă relația la un alt nivel.

Contextul pandemiei se pare că încă le-a permis celor care au ales să se căsătorească să o facă foarte discret, departe de ochii curioșilor. Cinci cupluri de vedete, de la noi și de peste Ocean, au ales să își unească destinele anul acesta. Probabil că și alte cupluri au planuri de nuntă în viitorul apropiat, dar fanii vor afla abia după ce vor face pasul cel mare, așa cum s-a întâmplat și în cazul perechilor de îndrăgostiți despre care vorbim. 

Bubu și Elena Mogâldea sunt împreună de mai bine de doi ani, iar recent, au decis să facă marele pas. Toboșarul a cerut-o de soție pe actriță încă de la începutul anului trecut, iar la petrecere au fost prezenți prietenii, dar și artiștii cu care a colaborat până acum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cernea Mihai (@bubucernea)

Keanu Reeves și Alexandra. O sursă din anturajul actorului de 57 de ani a fost cea care a confirmat, pentru okmagazine.com, că Reeves şi iubita lui s-au logodit. Mai mult, se pare că actrița Sandra Bullock a fost cea care l-a convins pe Keanu să facă pasul cel mare. “Keanu a cerut-o în căsătorie pe Alexandra când s-au întors din Europa, unde el a filmat mai multe pelicule. Ea a fost alături de el pe toată această perioadă, iar atunci el şi-a dat seama că nu poate trăi fără ea. A avut o discuție sinceră cu Sandra Bullock, iar ea l-a convins să cumpere inelul. E foarte fericit cu decizia sa”.

Frankie Grande și Hale Leon. „Vă prezint pe Mr. & Mr. Grande‼️🤵🏼❤️🤵🏻‍♂️ Da, ne-am căsătorit! Surpriză! Hale și cu mine ne-a unit destinele în cadrul unei ceremonii intime organizate acasă la familia mea, în Florida, pe 4 mai. A fost cea mai frumoasă ceremonie organizată de mama mea incredibilă. Asta ne-a apropiat și mai mult ca înainte. Vrem să mulțumim și casei Dolce & Gabbana pentru că ne-a asigurat ținutele.”

Kourtney Kardashian și Travis Barker. După o relație desprinsă parcă din povești, Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit. De data asta, evenimentul nu a mai fost deloc o surpriză. Ceremonia a fost una restrânsă, departe de ochii curioșilor și s-a desfășurat în Portofino, Italia. Nunta din Europa este cea de-a treia de pe lista cuplului. Prima dată, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, apoi în Montecito și abia acum au ajuns la ultima ceremonie de pe listă.

Britney Spears și Sam Asghari. Brit s-a căsătorit cu logodnicul ei în mare secret, iar evenimentul a fost de-a dreptul unul foarte reușit. La ceremonia celor doi au participat vedete precum Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Kate Hudson și Gwyneth Paltrow. La eveniment a apărut, neinvitat și fostul ei soț, Jason Alexander care a fost arestat imediat.