Atunci când vine vorba despre aspectul lor, vedetele de la Hollywood se lasă doar pe mâinile celor mai buni specialiști. Fie că vorbim despre makeup, manichiură, haine sau coafură, celebritățile au preferații lor în fiecare domeniu și apelează la ei de fiecare dată când vor să strălucească. 

Coafura este una dintre cărțile de vizită pentru o vedetă, iar starurile de la Hollywood știu cel mai bine acest lucru. Fie că vor o tunsoare nouă, să își schimbe culoarea părului sau pur și simplu o coafură impecabilă pentru un eveniment sau pentru filmări, vedetele îi sună pe cei mai buni din domeniu, iar aceștia sunt foarte puțini la număr. În ceea ce privește hairstyliștii, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați de la Hollywood este Chris Appleton. Are un portofoliu impresionant de cliente celebre, iar Jennifer Lopez, Dua Lipa și Kim Kardashian sunt doar trei vedete care apelează la el de ani de zile pentru ca părul lor să arate mereu impecabil. 

 Așadar, atunci când vezi o coafură sofisticată, o tunsoare nouă sau o schimbare de look la J. Lo sau la Kim K., Chris este, cel mai probabil, responsabil pentru ea. Este suficient să arunci o privire pe contul lui de Instagram, pentru a vedea ce îi iese din mâini, la propriu. Chris este deja o vedetă în lumea hairstyliștilor și are aproape două milioane de fani pe Instagram. Cele mai multe dintre pozele pe care le postează pe feed sunt cu vedete și coafurile sau schimbările de look pe care le face pentru ele.

Chris este zilnic copleșit de întrebări legate de tips and tricks pentru un păr perfect, așa că a decis să facă un videoclip pentru a le răspunde tuturor. Produsul pe care îl folosește este unul  minune și unde mai pui că se găsește și la noi în țară la un preț accesibil?! Dacă te tentează, îl poți comanda de aici.

@chrisappletonhair Finally water proof frizz free hair 🤟🏽 #dreamcoat @colorwow.hair ♬ original sound - Chrisappleton1