Vin Diesel a făcut cel mai frumos gest atunci când și-a numit fiica cea mai mică după Paul Walker. Decizia lui e mai mult decât un tribut adus colegului și prietenului său. Vin Diesel a risipit misterul în cel mai recent interviu.

FOTO: Vin Diesel le dă peste nas ”haterilor”. Și-a arătat abdomenul pe Instagram!

Vin Diesel a dezvăluit de ce a ales să-și numească fiica Pauline. Actorul a povestit că, atunci când s-a dus să îi facă certificat de naștere, numele lui Paul Walker nu-i ieșea deloc din minte. Vin Diesel și-a amintit plin de emoție ce l-a sfătuit Paul Walker atunci când a devenit tătic pentru prima oară.

All love...

A photo posted by Vin Diesel (@vindiesel) on

”Mulți bărbați îți vor spune să aștepți pe hol, să nu intri în sala de nașteri, mi-a spus. Dar trebuie să fii acolo, să asiști la nașterea copilului tău. Îți promit că va fi cea mai frumoasă zi din viața ta”, și-a amintit Vin Diesel, plin de emoție, cuvintele celui care i-a fost ca un frate.

Se termină povestea "Fast & Furious". Uite când îți vei putea vedea ultima dată eroii!

Vin Diesel și-a amintit sfatul pe care i l-a dat Paul Walker și când s-a născut micuța Pauline: ”Acum, când am fost în aceeași situație, cuvintele lui îmi răsunau în minte. Datorită lui am fost acolo și am trăit cea mai intensă experiență”, a mai adăugat Vin Diesel.