În luna martie presa din Statele Unite ale Americii a avut parte de un scandal sexual cum rar s-a mai văzut. Atunci, revista In Touch Weekley publica lista partenerilor sexuali pe care i-a avut Lindsay Lohan.

Nu mai puţin de 36 de nume se regăseau pe nepreţuita listă scrisă de Lindsey. Evident că au început bârfele, mai ales că printre parteneri se numărau Justin Timberlake, Adam Levine, James Franco sau Colin Farrell. Unele nume au fost blurate atunci pentru că tipii se aflau într-o relaţie serioasă. Din ce nu puteţi să vedeţi aici, vă mai oferim un bărbat fatal: Orlando Bloom.

Bârfe au fost multe pentru că toţi au refuzat să comenteze. Lindsey a rezolvat până la urmă dilema. Invitată la o emisiune din State, actriţa care e acum subiectul unui reality-show la televiziunea OWN, deţinută de Oprah Winfrey, a spus mai întâi că: “Nu pot nici să confirm şi nici să infirm”. Până la urmă şi-a luat inima în dinţi şi a zis că: “Ştii ce? Devin serioasă pentru un moment. Lista am făcut-o în timpul filmărilor pentru show-ul de pe OWN. Probabil că cineva a fotografiat-o atunci. E un lucru foarte personal”.