Când se întâlnesc Adele și Ellen DeGeneres, se lasă cu lacrimi. De râs, evident. Cântăreața britanică a fost invitată la Ellen Show și a fost de-a dreptul delicioasă. Cele două au pus la cale o farsă epică pentru angajații unui magazin unde se vindeau smoothie-uri. Adele a vorbit și despre problemele de sunet pe care le-a întâmpinat la Premiile Grammy.

VIDEO: Știai că Sia cântă ”Diamonds” mai bine decât Rihanna și că a fost dependentă de droguri? 

Ellen are unul dintre cele mai tari show-uri de televiziune din State. Și când știi că Adele e în preajmă, nu ratezi sub nicio formă ocazia de a o avea invitată. O pui să cânte, o întrebi despre subiecte delicate și... o pui să facă farse.

VIDEO: Știai că Adele cântă rap și că e fan Spice Girls? Vezi una din cele mai tari apariții din carieră!

Cât de dificil e să-i vinzi lui Adele un fresh de fructe? Mai greu decât ai crede... Mai ales când Ellen e complice și îi șoptește în cască vrute și nevrute. Nu știm cum s-a abținut să nu râdă și trebuie să recunoaștem că e o actriță foarte bună!

Ai râs, nu-i așa? Și noi! Dar să revenim la momentele serioase din emisiune. Adele a povestit ce  s-a întâmplat cu sunetul în timpul prestației ei de la Grammy și a recunoscut că a fost foarte dezamăgită: ”Am plâns aproape toată ziua”. Și acum știm că vrei s-o auzi pe Adele cântând. Here you go!