A trecut ceva timp de când am văzut-o ultima oară pe Jennifer Lopez jucând într-o comedie, însă așteptarea va lua sfârșit. Pe 21 noiembrie, "Second Act" se lansează în cinematografe, iar trailerul este deja aici!

J Lo o interpretează pe Maya, o femeie simplă, fără studii și încredere în sine, dar care încearcă să-și găsească drumul către o viață mai bună. Asta până când prietenii o ajută să se reinventeze, iar Maya obține jobul pe care și-l dorește. E drept, cu ajutorul unor mici înșelătorii! Cât va ține minciuna? Vă lăsăm pe voi să descoperiți! Din distribuție mai fac parte Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgens și Leah Remini.

"Sunt atât de multe lucruri pe care le iubesc la acest proiect și scenariu. Oamenii încearcă să tragă deoparte femeile, de la o anumită vârstă. "Second Act" este o poveste care dă curaj fiecare femeie să facă mai mult, să fie mai mult și să nu-și limiteze visele ", a declarat Jennifer Lopez.

Ultimul rol al lui Jennifer Lopez într-un film de comedie a fost în 2012, când a jucat în "What to Expect When You're Expecting" și înainte de asta, în "The Back-up Plan", în 2010.