Tinder este una dintre cele mai folosite aplicații de dating online. Să zicem că îți cauți liniștit un date pentru diseară și dai peste aceste vedete, cum reacționezi?

Da, știm, unele sunt într-o relație serioasă, unele sunt căsătorite, dar să zicem că n-ar fi... Așa ar arăta profilul de Tinder al celor mai cunoscute vedete de la noi. Cu cine ai ieși la date dacă ați avea match?

Alex e cu Antonia de opt ani, au împreună doi băieți, însă dacă ar fi pe Tinder, probabil tot la Antonia s-ar gândi. 

Alexandra Stan deja ne-a obișnuit cu pozele hot și dacă am găsi-o pe Tinder n-am fi prea surprinși.

Știți cum se zice, fetele bune se îndrăgostesc de băieți răi. Tu i-ai da like?

Sensibilă și romantică, Irina în niciun caz nu ar căuta o aventură pe Tinder.

Liviu are deja o muză care îl inspiră când vine vorba de versuri, însă dacă ar avea Tinder, credem că i-ar plăcea puțin de fun.

În ultimul timp despre Lidia Bubble s-a vorbit despre despărțirea de Răzvan, dar și despre o posibilă relație cu Cornel Ilie, însă când doi se ceartă, al treilea câștigă. Dacă ar fi avut Tinder, tu ai fi putut fi al treilea.

Este deja știut faptul că a doua casă a lui Dorian este sala de sport, iar dacă ar fi să își caute o parteneră pe Tinder, cu siguranță norocoasa ar trebui să îl însoțească.

Corpul de invidiat al artistei cu siguranță ar face ravagii pe Tinder!

Despre solistul trupei Carla's Dreams nu știm prea multe, însă mai mult ca sigur n-ar fi genul care să judece după aspect.

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu din 2012, iar cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată. Însă, dacă vreodată Delia și-ar face cont de Tinder, ar căuta pe cineva care să îi împărtășească pasiunile.