Există o vorbă înțeleaptă, care spune că... de ce ți-e frică nu scapi. Și totuși, cu toții avem frici, fobii, temeri - spune-le cum vrei. Unele dintre ele se trag din copilărie, altele au substraturi mai recente. Pe unele dintre ele ni le învingem, pe altele nu și trebuie să trăim cu ele toată viața. 

Vedetele nu fac excepție, fie că vorbim de staruri autohtone sau internaționale. Frica de întuneric, de insecte, de șerpi, de singurătate și lista poate continua. Te regăsești în vreuna dintre fricile vedetelor?

Delia - îi e frică de medici, de ace și a povestit că e un coșmar pentru ea să meargă la spital, fie și în vizită. Tot în această categorie intră și vizita la stomatolog. 

Inna - se teme de singurătate și de insecte. A povestit în urmă cu câțiva ani, într-o emisiune la radio.

Ruby - îi e frică de șerpi și a povestit că într-o perioadă nu suporta să îi vadă nici la televizor. 

Ce au în comun Antonia și Feli, în afară de faptul că au fost în juriu la o emisiune de talente? Amândouă au dezvăluit că le este frică de întuneric.

Lidia Buble - în copilărie îi era frică de apă. Și-a învins-o recent, când a filmat videoclipul ”Sub apă” într-o piscină. Bubbly a povestit că a luat lecții de scuba diving pentru filmări.

Bonus: băieții de la Noaptea Târziu și DJ-ii Radio ZU au fost provocați, în 2015, să spună de ce le este frică. Ce crezi că au răspuns?