Fără doar și poate, procesul pe care l-a intentat Johnny Depp fostei sale partenere, Amber Heard, este unul cu greutate. Momentan, până pe 16 mai, totul este în pauză, însă când se va reveni, cu siguranță, ambele părți vor fi pregătite cu un arsenal de întrebări.

Procesul lui Johnny Depp durează de câteva zile și se estimează încă pe atât. Actorul a fost acuzat cu ani în urmă de către Amber Heard, fosta lui soție, de agresiune. Procesul s-a judecat în Anglia, iar Johhny a fost cel care a pierdut. Nu doar procesul, ci și toate aparițiile pe care urma să le aibă în producții de succes, precum „Pirații din Caraibe”. Singurul brand care a rămas alături de Johnny a fost Dior.

Timp de doi ani cât a durat pandemia, Johnny Depp a avut timp să pregătească procesul împotriva lui Amber Heard pentru a demonstra că verdictul dat de englezi este unul greșit. Până acum, ambii foști parteneri au fost interogați minuțios, iar cei care au urmărit procesul, sigur au observat lacunele din discursul lui Amber. Multe voci din online susțin că femeia și-a învățat replicile, ba chiar că le reproduce din alte filme, iar la baza acestor afirmații stau zeci de videoclipuri concludente de pe TikTok.

Totuși, are și Amber susținătorii ei:

Howard Stern este de partea lui Amber și a susținut că Depp este un narcisist și, tocmai din acest motiv și-a dorit ca procesul să fie unul televizat. „Pe o scală a narcisismului, cred că Johnny este extrem de narcisist.”

Ellen Barkin este una dintre fostele iubite ale lui Depp, dar susține că actorului i-a plăcut mereu publicitatea și că, acum, nu face decât să profite de pe urma lui Amber.

Julia Fox, fosta iubită a lui Kanye West crede cu tărie că Amber nu avea cum să îl bată pe Johnny și că este evident că ea a fost victima din relație.