Fără doar și poate, vara aceasta, Netflix a scos cei mai buni ași din mânecă. Serialele tale preferate au revenit cu sezoane noi și nu numai. Au fost lansate producții despre care vorbește toată lumea. În această categorie intră și celebrul film „Purple hearts”.

„Purple hearts” s-a lansat în urmă cu câteva săptămâni și a fost pe primul loc în Trending-ul Netflix. Nici nu este de mirare, având în vedere că tot TikTok-ul a reacționat la povestea de dragoste dintre Cassie și Luke. Așa cum ne-a obișnuit deja, Sofia Carson dă totul pentru personajele ei și nu a făcut excepție nici de data asta de la regulă.

„Purple hearts” are în centrul acțiunii doi adolescenți care transformă relația de-a șoarecele și pisica într-una de dragoste. Cassie este o artistă la început de drum, iar problemele de sănătate nu îi dau deloc pace. Tratamentul pentru diabetul de care suferă este unul destul de costisitor, așa că face pact cu „diavolul”.

Trece-le pe listă! Șase filme la care te poți uita dacă ți-a plăcut „Purple Hearts”
Profimedia

„Purple Hearts”, cea mai bună poveste de dragoste de anul acesta

Luke este un pușcas marin care acceptă să se căsătorească fictiv cu Cassie pentru a primi, amândoi, bani lunar din partea statului. Ceea ce inițial avea să fie o înțelegere de dragul banilor, se transformă într-o adevărată poveste de dragoste. Pe frontul de luptă, Luke este grav rănit. Pentru ca nimeni să nu se prindă de căsnicia lor aranjată, acesta este nevoit să se mute la Cassie acasă.

„Purple hearts” a reușit să îi treacă pe privitori printr-un carusel de emoții. Filmul a fost foarte bine cotat, iar cifrele arată impresionant. Mai exact, „Purple hearts” are la activ peste 100 de milioane de ore de vizionări, ceea ce îl plasează în topul celor mai bune filme. De asemenea, și piesele lansate de Sofia Carson stau foarte bine la capitolul cifre și poziții în topuri.

Dacă vrei să te delectezi cu alte povești de dragoste asemănătoare cu cea din „Purple hearts”, ți-am lăsat aici câteva sugestii.

 

The in between

 

Dear John

 

The lucky one

 

Midnight sun

 

The last letter from your lover

 

Safe Haven