Ești tentat să crezi că nu există artiști care să își urască hiturile? Ei bine, realitatea este cu totul alta. 

Nu puține au fost dățile când artiști au comentat negativ la propriile piese. Și nu vorbim de piese cu câteva mii de vizualizări, ci de piese devenite hit. Uite cine se află pe listă:

The Motans - Fifty fifty. Deși melodia a ajuns la sufletul a milioane de fani, The Motans a scris că urăște această piesă. Probabil artistul s-a referit la trecut și la întâmplările care l-au făcut să scrie această piesă.

Miley Cyrus. Despre „Wrecking Ball”, artista a declarat că este cel mai mare coșmar al ei și că, cel mai probabil, piesa îi va fi cântată la înmormântare. 

Ariana Grande. A făcut public faptul că urăște piesa „Bang Bang, chiar pe contul de Twitter. Când un fan a declarat că își dorește să nu mai audă niciodată „acel rahat”, Ariana i-a răspuns că este recunoscătoare pentru observație, care este perfect în asentimentul ei. 

Rihanna. Scurt și la obiect: „Urăsc «We Ride It, lol»”

SIA. A scris piesa „Reaper” împreună cu Kanye West și nu s-a sfiit deloc să declare că nu o leagă nimic de ea: „Nu îmi pasă de acest cântec. Nu sunt atașată emoțional de el. E bun, e emuzant, dar nu m-am gândit niciodată că îl voi înregistra”.

Selena Gomez. Selena nu simte absolut nicio plăcere în momentul în care cântă piesa „Come & Get It”, pentru că, o spune chiar ea, „nu pare a fi cântecul meu, ci o melodie refuzată de Rihanna”.​

Demi Lovato. Deși a vrut să renunțe la piesă, Demi a declarat că: „Nu o voi face pentru că știu că foarte mulți oameni iubesc acest cântec și a fost un punct important în cariera mea, deci o să-l mai păstrez o perioadă”.

Lady Gaga. A numit piesa „Telephone” drept cea mai proastă din repertoriul ei! „Urăsc «Telephone». E oribil că o spun? Mi-e foarte greu să o ascult”.​