P. Diddy nu mai este cel mai bogat rapper din lume. Revista Forbes a publicat topul artiștilor hip-hop cu cele mai mari averi, iar Jay Z este noul lider.

La 48 de ani, Jay Z are o avere estimată la 900 de milioane de dolari, cu 90 de milioane mai mult decât în anul precedent. Pe lângă încasările din muzică, soțul lui Beyonce face bani frumoși și din investițiile în două mărci de șampanie și cognac - şampania Armand de Brignac şi coniacul D’Ussé, şi din serviciul de streaming Tidal.

AWW! Inna a fost cerută în căsătorie și a acceptat! Uite cum arată alesul ei! <3

De altfel, și P. Diddy a făcut avere din afacerile cu alcool. Artistul se situează pe locul 2 în clasamentul celor mai bogați rapperi cu un venit net de 825 de milioane de dolari. Rapperul a făcut investiții mari în companii producătoare de băuturi alcoolice, inclusiv în propriul brand DeLeon Tequila.

Topul 5 este completat de legenda muzicii rap Dr. Dre, cu venituri nete estimate la 770 de milioane de dolari, Eminem şi Drake - fiecare cu venituri nete de aproximativ 100 de milioane de dolari. De altfel, Drake este cel mai tânăr rapper care prinde un loc în clasament. Veniturile sale provin din acțiuni la compania care produce whisky Virginia Black, dar şi din proprietăți imobiliare situate în Canada şi California.