Meseria de actor e una frumoasă, dar solicitantă și periculoasă, în același timp. Gândește-te la filmele de acțiune. Fără a lua în calcul efectele speciale, actorii își pun viața în pericol în fiecare zi de filmare.

Accidentele nu sunt puține și, uneori, sunt fatale. Uite 8 actori care nu au mai apucat să termine de filmat proiectele la care lucrau:

Lui Bruce Lee i s-a făcut rău în timpul filmărilor pentru ”Enter the Dragon”. Doctorii au reușit să-l stabilizeze, dar a murit câteva săptămâni mai târziu, din cauza unui edem cerebral.

Eric Flemming a devenit cunoscut, alături de Clint Eastwood, în show-ul ”Rawhide”. În timp ce filma pentru lungmetrajul ”High Jungle”, barca lui s-a răsturnat și a murit înecat în Amazon.

 

Heath Ledger l-a jucat magistral pe Joker-ul din ”Batman”. Actorul a murit cu câteva luni înaintea premierei filmului, din cauza unei supradoze de droguri. 

Ca o glumă proastă a sorții, Paul Walker și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină. Nu a apucat să termine filmările pentru ”Fast & Furious 7”, iar fratele său a fost cel care a continuat în locul lui.

John Candy filma pentru ”Wagons East” când și-a găsit sfârșitul. La finalul unei zi de filmare, a gătit pentru toată echipa, apoi s-a retras la somn devreme, pentru că nu se simțea bine. A murit în timpul nopții, din cauza unui infarct.

Kun Liu a murit la filmările pentru ”The Expendables 2”. Juca rolul lui Jet Li și și-a găsit sfârșitul într-un incendiu scăpat de sub control. 

Redd Foxx filma pentru o comedie intitulată ”The Royal Family”, în 1991. A făcut infarct în timpul repetițiilor, iar medicii nu i-au mai putut salva viața.

Vic Morrow era pe platorile de filmare pentru ”Twilight Zone: The Movie”, iar personajul lui avea doi copii. Aveau de filmat o secvență cu un elicopter militar. A avut loc o explozie și toți trei au murit.