Atunci când o trupă se destramă, fanilor le este foarte greu să accepte acest lucru și, de multe ori, trăiesc în negare și cu speranța că artiștii lor preferați se vor reuni, la un moment dat, fie și numai pentru un concert sau un turneu.

De cele mai multe ori, nu se întâmplă așa, iar formații precum ABBA, The Beatles sau Led Zeppelin au rămas în istorie ca fiind trupele care au lăsat în urmă cei mai mulți fani îndurerați. Dar nu sunt singurele! În istoria recentă există și alte formații ale căror despărțiri au fost cu greu acceptate de fani. Cel mai nou nume adăugat pe listă: Little Mix.

Little Mix a dat în ultima perioadă multe semne de instabilitate. Două dintre fete au rămas însărcinate și, așa cum era de așteptat, după naștere, prioritățile lor s-au schimbat. În cadrul celui mai recent concert, artistele au anunțat că vor merge pe drumuri diferite, dar asta nu înseamnă că nu vor mai cânta niciodată. Cel mai probabil, se vor orienta către cariere solo.

Daft Punk - cei doi DJ francezi au anunțat printr-un filmuleț, la începutul anului trecut, că trupa se desființează după 28 de ani de existență. 

One Direction - în 2015, Zayn a anunțat că părăsește trupa, pentru a se concentra asupra carierei solo. După plecarea lui, cei patru băieți rămași în trupă au mai lansat un album, după care au anunțat că iau o ”pauză” pe perioadă nedeterminată. De atunci, fiecare a lansat piese solo, iar o reuniune a trupei nu se anunță prea curând. 

Take That - plecarea lui Robbie Williams din trupă le-a lăsat cu ochii în lacrimi pe fanele trupei, care ulterior s-a destrămat în 1996. Trupa s-a reunit în 2006, iar Robbie s-a întors, însă nu pentru mult timp. Trupa s-a despărțit din nou, dar fanii încă mai speră într-o reuniune, la 25 de ani de la înființare. 

Spice Girls - cea mai bine vândută trupă de fete din anii '90 s-a destrămat în 1998, atunci când Geri Halliwell, aka Ginger Spice, a anunțat că părăsește formația. Trupa s-a reunit în 2007 pentru un turneu, apoi fiecare dintre fete a mers pe drumuri separate. În ultimul timp au existat zvonuri legate de o reuniune, însă Victoria Beckham nu a părut dornică să se întoarcă în formula care a făcut-o celebră. 

NSYNC - trupa a anunțat că ia o pauză în 2002. La scurt timp, Justin Timberlake a confirmat temerile fanilor, anunțând că părăsește formația pentru a se concentra asupra carierei solo. 

5Gang - Selly a anunțat, printr-un filmuleț urcat pe canalul lui de YouTube, că proiectul 5Gang ajunge la final, la sfârșitul acestui an. Liderul trupei a explicat că nu se mai regăsește în formatul 5Gang și că ultimul lor proiect va fi un film care va avea premiera în cinematografe la sfârșitul lui 2021.