Ariana Grande pare că a ajuns într-o etapă matură a carierei sale. Artista și-a descoperit stilul muzical care i se potrivește cel mai bine, dar până aici a fost cale lungă. Așa se face că nu toate piesele pe care le-a lansat în trecut o reprezintă cu adevărat. 

Fiecare artist are în repertoriu și melodii de care nu este tocmai mândru. Piese care nu i s-au potrivit sau pe care a ajuns să le lanseze dintr-un motiv sau altul. I s-a întâmplat și Arianei Grande, care a recunoscut că o melodie în mod special o ”bântuie” și acum. Piesa pe care Ari își dorește să nu o fi lansat este ”Put Your Heart Up”, despre care a spus că a fost ”straight out of hell”, ca proces de înregistrare. 

”Pentru videoclip, m-au pus să mă dau cu un spray autobronzant foarte prost și mi-au dat o rochie de prințesă pe care să o îmbrac și să merg așa pe stradă. Toată experiența a fost una groaznică. Încă mai am coșmaruri legate de asta, așa încât am dat hide videoclipului de pe pagina mea Vevo”, a spus Ariana în trecut, într-un interviu pentru revista Rolling Stone.