Sam Smith are videoclipuri de sute de milioane de vizualizări şi un Oscar, dar acum 6-7 ani spăla toalete. Vocea lui te cucereşte încă din primele secunde pentru că pur şi simplu e divină.

Cântărețul britanic a avut, poate, una dintre cele mai fulminante ascensiuni din ultimii ani. Viața lui nu a fost, însă, mereu chiar aşa roz. Înainte de a ajunge cunoscut în toată lumea, a lucrat într-un bar din Londra unde curăța toaletele!

Acum, Sam Smith este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din lume, cu numeroase premii importante în lumea muzicii, inclusiv un Glob de aur şi un Oscar pentru cel mai bun cântec original, câştigat cu "Writing's on the Wall", de pe coloana sonoră a filmului "Spectre", din seria James Bond.

Anul trecut, artistul și-a asumat faptul că este fericit alături de un bărbat. În vară, Sam a făcut pasul următorul în ceea ce privește asumarea identității sale sexuale și și-a tatuat pe mână un băiețel care îi reprezintă cel mai bine personalitatea. 

„Pentru mine, genul tot timpul ceva traumatizat. Îmi este greu să explic. Acum este acel moment în care mă simt eu. Nu simt ca un bărbat, spre exemplu, de aceea spun că este greu să explic altcuiva.”