Chiar dacă aparițiile lor par lipsite de cusur, multe vedete de talie internațională ascund secrete murdare, la propriu! Unora nu prea le place să se spele, alții nu folosesc deodorant, alții trăiesc în mizerie, spre disperarea celor care intră în contact cu ei.

Pare greu de grezut, dar poate fi o adevărată provocare să stai vara în preajma lui Zac Efron sau Cameron Diaz. Și nu sunt singurii care au probleme cu igiena.

Brad Pitt - se ”spală” cu șervețele umede când nu are timp să facă duș. Și a recunoscut că apelează la asta destul de des.

Zac Efron - urăște să facă duș. Un coleg cu care a filmat la ”High School Musical” l-a dat de gol și a povestit că Efron nu se spală cu zilele, deși merge la sală și joacă baschet. 

Britney Spears - fostul ei bodyguard a povestit că Britney fumează non-stop, iar hainele, pielea și părul îi sunt îmbâcsite de fum de țigară. 

Cameron Diaz - nu folosește deodorant de mai bine de 20 de ani, pentru că i se pare că miroase mai rău cu decât fără. Și tu te plângeai că e greu vara în autobuz, huh? 

Jennifer Aniston - transpiră în fiecare zi la sală, dar nu își spală părul decât o dată la câteva zile. A povestit că îi place efectul pe care îl are transpirația în părul ei, e ca un produs de styling. Dacă zice ea...

Julia Roberts - nu folosește deodorante pentru că au chimicale, iar duș face mai răruț pentru că - zice ea - vrea să facă economie de apă și să salveze mediul. 

Jessica Simpson - a povestit la Ellen Show că se spală pe dinți cam rar, de trei ori pe săptămână doar. Nu îi place ca dinții ei să fie foarte curați, pentru că sunt alunecoși.

Megan Fox - a recunoscut că e o provocare să trăiești cu ea: ”Sunt oribilă, nu fac curățenie deloc. Hainele mele sunt împrăștiate peste tot unde mă dezbrac. Uit să trag apa la toaletă, chiar și când merg în vizită la prieteni”.

Adele - nu poate renunța la scobitul în nas, deși multă lume i-a făcut observație: ”E un obicei foarte prost pe care îl am. Și copilului meu îi curăț nasul tot eu”.

Matthew McConaughey - nu folosește deodorant, spre disperarea colegilor de platou. Miroase atât de urât, încât a distrus tapiseria unei mașini la un shooting. Toată mașina mirosea a transpirație. 

Miley Cyrus - înainte să se împace cu Liam Hemsworth, Miley locuia într-o mizerie cruntă. Toată casa ei era plină de păr de animale, resturi de mâncare, vase murdare, cutii de pizza, iar câinii ei își făceau nevoile peste tot. 

Post Malone - a făcut-o să vomite pe o fană, în timpul unui meet & greet. Mirosul pe care îl emana rapper-ul a fost de nesuportat. 

Kim Kardashian - a recunoscut că își spală părul odată la cinci zile sau doar o dată pe săptămână. Diva a spus că în acest fel își menține părul sănătos și că nu i se îngrașă deloc, datorită faptului că nu îl spală des.