Who can blame him? Shawn Mendes a rămas fără iubită de ceva timp și nu este de mirare că domnișoarele roiesc în jurul lui. Artistul nu se gândește, momentan, să își facă o altă relație, dar asta nu înseamnă că nu are și el plăcerile lui vinovate. Una dintre ele a fost deja dezvăluită.

Shawn Mendes s-a iubit ani buni cu Camila Cabello. Din păcate, lucrurile între ei nu au mai funcționat la fel de bine și au decis să pună punct relației la timp. Cei doi nu au dezvoltat prea mult acest subiect. Shawn a decis să își transpună pe note muzicale sentimentele, iar aceeași metodă a abordat-o și fosta lui parteneră.

Deși nu vrea să mai audă de iubite pentru o perioadă, Shawn Mendes nu s-a putut abține și a recunoscut că are un crush de ceva timp. Este vorba despre nimeni alta decât Emma Watson, cunoscută pentru rolurile din seria ”Harry Potter” și nu numai. 

Shawn a recunoscut că o iubește pe Emma Watson înainte de a se cupla cu senorita lui. Mai exact în 2016, Shawn postat un tweet în care scria cu subiect și predicat ”Ok, I love you” pentru Emma Watson. Shawn nu a primit niciun răspuns din partea Emmei, dar nu s-a lăsat, ci a continuat să afirme și în interviuri că o iubește. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)