Selena Gomez este o apariție în adevăratul sens al cuvântului. Actrița din „Only murders in the building” are grijă să arate mereu impecabil și să fie o sursă de inspirație pentru fani. De-a lungul timpului, Sel a demonstrat că poate să arate bine în ținute de mii de dolari, dar și în ținute de 10 dolari.

Haina nu-l face pe om, iar Selena Gomez știe asta foarte bine. Totuși, anturajele în care se învârte au forțat-o, de multe ori, să poarte haine de sute de mii de euro. Artista a atras mereu privirile la evenimentele la care a mers și a primit numai laude pentru aparițiile ei. Sel nu încurajează deloc consumerismul, dar este conștientă că, din când în când, arta cere sacrificii.

Actrița din „Only murders in the bulding” semnează prezența la aproape toate evenimentele mari de peste Ocean. Aceasta nu doar că mizează pe ținute impecabile, dar mereu plusează pe partea de accesorii. Selena Gomez a purtat bijuterii de sute de mii, poate chiar de milioane de euro, dar nu a făcut un scop din asta.

Selena Gomez, conturi cu multe zero-uri

Sel a muncit foarte mult pentru a ajunge la nivelul de acum și nu regretă nicio alegere făcută. De multe ori, artista s-a confruntat cu depresie, cu momente de panică. Din fericire, a reușit să le depășească pe toate. Viața de persoană publică nu este deloc una ușoară. Selena a subliniat asta ori de câte ori a avut ocazia.

Selena nici nu visa că va ajunge, vreodată, în punctul în care este acum. Are o carieră fulminantă, iar de mai bine de un an se poate numi și business woman. Brandul ei „Rare beauty” i-a rotunjit considerabil veniturile. Totuși, să nu uităm că Selena face bani încă de când avea doar câțiva ani.

Selena a avut unul dintre roluri principale în serialul „Magicienii din Waverly Place”, iar pentru fiecare episod primea 30.000 de dolari. În prezent, vedeta are două parteneriate cu HBO Max și cu Hulu. „Only murders in the building” îi aduce Selenei 600.000 de dolari pe un singur epidod. Toate aceste câștiguri, la care se adaugă și Instagramul, dar și venituri din muzică au făcut-o pe Selena posesoarea a 85 de milioane de dolari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Young (@kateyoung)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Young (@kateyoung)