Dua Lipa este în culmea fericirii. După mai bine de doi ani de la ultimul mare turneu pe care l-a susținut, artista s-a întors pe scenă. Dua a dat startul „The Future Nostalgia Tour” și și-a luat revanța pentru toată perioada în care nu s-au organizat concerte de anvergură.

Dua Lipa este una dintre cele mai tari artiste ale momentului, iar piesele și recordurile pe care le stabilește vorbesc de la sine. Artista a așteptat cu sufletul la gură să înceapă un nou turneu, iar marele moment a venit. Concertele adunate sub numele celui mai recent album al ei au adus în fața scenei milioane de fani care au fredonat cu ea cele mai cunoscute hituri.

Dua nu face senzație doar din punct de vedere muzical, ci și vestimentar. Artista a urcat pe scenă în unele dintre cele mai frumoase ținute ever, iar decupajele sexy i-au dus pe toți cu gândul la un singur nume: Mugler. Dua Lipa a ales să poate creațiile regratatului designer, iar una dintre salopetele care au făcut furori în rândul fanilor și în online a fost cu adevărat specială. Creația încrustată cu 120.000 de diamante a făcut-o pe Dua Lipa să strălucească la propriu, dar și la figurat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)