A fost un an plin pentru Selena Gomez, care a lansat un album în limba spaniolă și filmează de zor la un proiect de lungmetraj. Artista a fost fotografiată recent pe platourile de filmare de la ”Only Murders in the Building” și a apărut într-o ipostază atipică. 

Selena este în New York, iar filmările pentru pelicula a cărei protagonistă este îi ocupă tot timpul. Paparazzii sunt cu ochii și cu obiectivele camerelor foto pe ea și nu le scapă nicio mișcare pe care o face. Așa se face că au surprins-o într-o ipostază care, la prima vedere, i-ar putea speria pe fanii ei. Personajul Selenei, Mabel, este arestat și apare cu bluza plină de sânge. Cei care au văzut pozele pe internet fără să știe despre ce e vorba s-au speriat puțin când au văzut-o pe Selena Gomez așa. Din fericire, este vorba doar despre rolul pe care îl are în cea mai nouă producție marca Hulu. 

Milion cu milion. Selena Gomez a cucerit Instagram-ul cu un selfie. Vezi fotografia de 4,5 milioane de like-uri!

Artista îmbină perfect cariera de actriță cu cea de cântăreață și de tânără antreprenoare. Albumul pe care l-a lansat în luna martie este un succes total, linia de produse cosmetice pe care a scos-o pe piață anul trecut s-a vândut ca pâinea caldă, iar filmul a cărui protagonistă este e așteptat cu sufletul la gură de toată lumea.