La cât de celebru e, Justin Bieber nu avea cum să scape de fenomenul sosiilor. Artistul de peste Ocean a fost de multe ori comparat cu Miley Cyrus la trăsăturile faciale, dar acum se pare că fosta Hannah Montana nu mai este singura lui sosie. 

Orice vedetă care se respectă are cel puțin o sosie pe care, la un moment dat o descoperă pe internet. De la această regulă nescrisă a online-ului nu face excepție nici Justin Bieber, doar că sosia lui este un pic atipică: este fată.

TikTok-ul este renumit pentru diversitatea videoclipurilor care apare pe feed-ul utilizatorilor. De la trucuri de makeup, tips & trick pentru home cleaning și videoclipuri amuzante cu animale, toate se găsesc pe TikTok. Tot pe TikTok și-a găsit și sosia. Este vorba despre @schmeecem, o adolescentă care a atras atenția tuturor datorită faptului că seamănă izbitor cu Justin. Tânăra nu este singura care a observat acest detaliu. Chiar și cei care o urmăresc îi trimit aproape zilnic mesaje și o roagă să profite mai mult de faptul că seamănă cu starul canadian.

Fanii l-au spamat pe Justin Bieber cu etichetări către el, dar, din păcate, artistul nu a răspusn

 

@schmeecem

Reply to @jenrya__ kinda

♬ What Do You Mean? – Justin Bieber