Și-au găsit perechea perfectă, s-au iubit și s-au căsătorit. Cel mai romantic gest pe care puteau vedetele să îl facă pentru partenerii lor a fost să fie de acord să le poarte numele de familie.

Chiar dacă unele dintre ele erau recunoscute după fostul nume în domeniul în care activau, nu a reprezentat un impediment pentru ele să ia numele soților. Unele sunt foarte mândre că și l-au schimbat total, altele doar l-au adăugat la cel existent.

Hailey Baldwin în Hailey Bieber.Sunt foarte mândră de numele meu. Provin dintr-o familie cu un renume în această industrie. L-am întrebat pe tatăl meu dacă se supără că îmi voi schimba numele, iar el zis că nu și că mă vor iubi ăn continuare.”

Miley Ray Cyrus în Miley Ray Hemsworth. ”În continuare va fi recunoscută drept Miley Cyrus. Nu i-am cerut eu să îmi ia numele, a făcut-o de bunăvoie și mi se pare un gest romantic.”, a declarat Liam.

Priyanka Chopra în Priyanka Chopra Jonas. ”Întotdeauna mi-am dorit să adaug numele lui lângă al meu pentru că formăm o familie, iar eu sunt mai old school când vine vorba de asta.”

Jessica Biel în Jessica Timberlake. ”Pe partea profesională, numele meu va rămâne tot Biel, însă pentru familie, voi fie Timberlake. Cred că am tras jackpot-ul în ceea ce privește numele de familie.”

Jada Pinkett în Jada Pinkett Smith 

Salma Hayek în Salma Hayek Pinault

Katharine McPhee în Katharine McPhee Jones. ”Mi-a plăcut întotdeauna ideea de a-i purta numele. Este un nume grozav și este și un gest romantic.”