Și-au jurat iubire veșnică, dar nu moartea i-a despărțit, ci ispita. E vorba despre cuplurile de la Hollywood, ale căror infidelități au ținut primele pagini ale ziarelor săptămâni întregi. Unii au trecut peste acele episoade, alții nu au putut ierta trădarea și au ales să meargă mai departe pe drumuri separate. 

Chiar dacă sunt vedete, asta nu înseamnă că au relațiile perfecte. De cele mai multe ori și starurile din afară trec prin episoade care le destabilizează din punct de vedere emoțional. Înșelate de partenerii lor, unele dintre ele nici nu au stat prea mult pe gânduri și au pus imediat punct relațiilor în care se aflau de ani buni.

Uite despre cine este vorba!

Shakira a dat mereu de înțeles că între ea și Pique lucrurile merg mai bine ca niciodată și că relația lor este cât se poate de solidă. Recent, presa spaniolă a început să anticipeze despărțirea celor doi, asta după ce fotbalistul ar fi înșelat-o pe artista cu o hostess. Identitatea ei nu a fost dezvăluită, dar cei din tabloide o descriu ca fiind „E o blondă de 20 de ani, studentă, lucrează ca hostess în Barcelona”.

Zendaya a fost și el înșelată de unul dintre iubiții ei și a vorbit despre asta cu fanii pe Twitter. „Oricât ai vrea să negi, oamenii te vor minți la un moment dat”.

Beyonce. Chiar dacă din afară lucrurile par într-o perfectă armonie între cei doi, ca în orice cuplu, Queen B și soțul ei s-au confruntat cu momente dificile, de-a lungul timpului. Rapperul este într-o relație cu una dintre cele mai tari artiste din lume, dar se pare că nu i-a fost tot timpul fidel celei căreia i-a jurat iubire eternă. Scandalurile legate de infidelitatea rapper-ului au fost unele sonore, iar Beyonce a încercat chiar să își facă dreptate singură uneori. 

Ashton Kutcher și Demi Moore au pus capăt unui mariaj de șapte ani, din cauză că Ashton a avut o aventură cu o tânără de 22 de ani. Partea cea mai urâtă abia acum vine: aventura s-a consumat în noaptea dinainte de aniversarea a șapte ani de mariaj cu Demi. Urât, Ashton!

 

Celebrul cuplu Brangelina s-a clădit pe nefericirea lui Jennifer Aniston. În 2005, pe când filma pentru ”Mr. and Mrs. Smith”, Brad Pitt s-a îndrăgostit nebunește de Angelina. Divorțul de Aniston a venit după patru ani de mariaj și a zguduit lumea Hollywood-ului, la acea vreme.

Ethan Hawke a înșelat-o pe Uma Thurman cu bona copilului. Cuplul a divorțat în 2003, iar câțiva ani mai târziu, Hawke s-a căsătorit cu bona. Acum, au împreună doi copii.

Eva Longoria a pus capăt mariajului cu Tony Parker după doar trei ani de la nuntă. Motivul a fost infidelitatea soțului. Presa a aflat ulterior că Tony a înșelat-o cu soția unui fost coleg de echipă.

Hugh Grant și Elizabeth Hurley s-au cunoscut pe platourile de filmare, în 1983 și au rămas împreună. Actrița i-a fost alături partenerului ei în cele mai grele momente, chiar și atunci când a fost arestat. Cuplul a pus capăt relației în 2000, din cauza scandalurilor cu prostituate în care era implicat Hugh.

Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger au divorțat după 25 de ani de căsnicie. La câteva zile după ce și-au anunțat despărțirea, Schwarzenegger a recunoscut că are un copil cu menajera. Băiatul avea 14 ani în momentul respectiv.

Sandra Bullock și Jesse James erau căsătoriți de cinci ani, când au început să apară tot felul de femei care susțineau că au avut aventuri cu James. El a recunoscut și și-a cerut scuze public, dar actrița nici n-a vrut să audă de iertare. Au divorțat în 2010. 

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez - relația lor s-a destrămat recent, iar cauza se spune că a fost infidelitatea fostului sportiv. Alex ar fi ”tradus-o” pe J. Lo cu o blondă, iar diva nu a putut să treacă peste și să ierte. S-au despărțit, dar el încă mai speră să îi recâștige încrederea. 

Jude Law a cerut-o în căsătorie pe Sienna Miller, dar relația lor s-a încheiat brusc, după numai șase luni de logodnă. Jude a recunoscut public că a înșelat-o cu bona copilului său, dintr-o relație anterioară.

Ray J, unul dintre foștii iubiți ai lui Kim Kardashian, a recunoscut că a înșelat-o pe divă. Chiar de ziua ei. Auch!

David Lucado, iubitul lui Britney Spears din 2014, a fost filmat în timp ce se săruta cu o altă femeie. S-au despărțit la scurt timp după. 

Halle Berry a divorțat de Eric Benet în 2003, după ce el a recunoscut că a fost infidel. 

Khloe Kardashian a pus capăt relației cu Lamar Odom după ce el a înșelat-o. Povestea s-a repetat și cu Tristan Thompson, iar cei doi s-au despărțit anul acesta, fix când plănuiau să mai aibă un copil. 

Iggy Azalea i-a dat papucii lui Nick Young după ce camerele de supraveghere l-au surprins în compania altei femei chiar la ei acasă.