Există o vorbă care spune că rufele murdare nu se spală în public. Și există câțiva artiști care au încălcat cu brio această regulă.

Artiștii s-au certat cu foștii sau cu fostele prin intermediul rețelelor de socializare. Evident că postările au făcut înconjurul internetului și au devenit, la vremea respectivă, subiect pentru presa de scandal. 

Așa că dacă-ți vine să-l faci de râs pe fostul sau pe fosta pe rețelele sociale după ce v-ați despărțit, să știi că s-a întâmplat și la case mai mari. 

Atunci când s-au despărțit, Jai Brooks a acuzat-o pe Ariana Grande că l-a înșelat. Ari nu s-a putut abține și l-a făcut cu ou și cu oțet pe Twitter.

 

Sigur îți amintești momentul acela când Justin Bieber și-a închis contul de Instagram, din cauza comentariilor la pozele cu noua lui iubită. Selena nu s-a putut abține și i-a bătut obrazul, spunând că nu ar trebui să pună o femeie mai presus decât fanii lui. Bieber a acuzat-o că se folosește de el pentru a atrage atenția și și-a dezactivat contul.

După ce s-au despărțit, Taylor Swift a dezvăluit că ea a compus ”This Is What You Came For”, hitul pe care Calvin Harris l-a lansat alături de Rihanna. Calvin Harris a dat-o în ironii și i-a zis, mai subtil, să-și vadă de noua ei relație. 

Sătulă de speculații și bârfe, Iggy Azalea a pus punctul pe ”i” și a lămurit de ce a pus punct relației cu Nick Young. Fair enough!