Cine a zis că vedetele sunt scutite de probleme?! Chiar dacă îi vezi mereu cu zâmbetul pe buze sau implicați în tot felul de proiecte, starurile de peste Ocean s-au confruntat cu probleme legate de ceea ce se numește „sănătate mentală”.

Peste Ocean, trendul discuțiilor despre sănătatea mentală a luat amploare mai mult ca niciodată. Este simplu de înțeles de ce, mai ales că nu deloc de glumit cu așa ceva. Vedetele încearcă să discute deschis despre anxietăți și depresii, mai ales că și ele au trecut prin astfel de episoade.

Multe dintre staruri au deshis asociații unde astfel de probleme se tratează, iar Selena Gomez este doar unul dintre numele care a mers în această direcție.

Dwayne „The Rock” Johnson – depresie. Actorul a vorbit de multe ori despre episoadele de depresie, dar și despre cum le-a depășit cu ajutorul actoriei.

Patru vedete despre care habar n-aveai că s-au luptat cu probleme de sănătate mentală

Aaron Carter – schizofrenie. Acesta a fost găsit fără suflare în apartamentul lui, dar în timpul vieții, a vorbit foarte mult despre impactul celebrității asupra lui. Încă de la o vârstă fragedă a fost diagnosticat cu schizofrenie, depresie acută și bipolaritate. Chiar înainte de a muri, a participat la reality show-ul „Group”, unde a vorbit despre problemele de sănătate mentală.

Probleme de sănătate mentală și la Casa Regală

Cara Delevigne – depresie. Deși are o viață la mulți visează, se pare că modelul nu este lipsit nici de probleme. Cara s-a confruntat cu depresia de multe ori, iar cele mai recente episoade cu ea din aeroport i-a speriat pe fani. Cara i-a recunoscut lui Gwyneth Palthrow că îi era pur și simplu rușine cu propria persoană.

Patru vedete despre care habar n-aveai că s-au luptat cu probleme de sănătate mentală

Prințul Harry – anxietate. Potrivit celor de la Vogue, Ducele de Sussex a dezvoltat atacuri de panică încă de când avea 20 de ani. În documentarul său din 2021. „The Me You Can’t See”, Harry și Oprah au vorbit despre probleme de sănătate mentală cu care s-au confruntat de-a lungul timpului.