De-a lungul timpului, paparazzi au fost constant pe urmele lui Hailey Bieber. Soția lui Justin a atras mereu atenția și nu este de mirare că blițurile fotografilor au fost îndreptate către ea. Însă, gurile rele susțin că fostul model a plătit, de cele mai multe ori, pentru ca paparazzi să stea după ea ca după marile vedete.

Hailey Bieber a fost mereu un nume sonor în lumea vedetelor de peste Ocean. Soția lui Justin Bieber s-a remarcat, la început, datorită familiei faimoase din care provenea. Mai apoi, s-a asigurat că se căsătorește cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume. Acuzată mereu că este promotoarea trend-ului „nepo baby”, fostul model a fost în centrul atenției ca de fiecare dată.

În ultima vreme, Hailey s-a simțit agasată de paparazzi care stăteau pe urmele ei. Dacă, înainte, fanii empatizau cu această poveste, acum, se pare că nimeni nu-i mai dă crezare vedetei. După episodul de bullying asupra Selenei Gomez, Hailey și-a pierdut mulți adepți. Ba mai mult, o parte dintre cei care o urmăreau, au început să o discrediteze. Cum, mai exact?! Scotocind în trecutul ei și prinzând-o pe picior greșit sau în situații penibile.

Hailey Bieber s-a crezut mereu celebră

Deși a vrut să pară mereu o ființă gingașă și firavă, Hailey Bieber ascunde în spatele zâmbetului o răutate pe care cei din online au descoperit-o de ceva timp. Atât ea, cât și prietenele ei din clanul Kardashian fac parte din categoria „mean girls”. Însă, spre deosebire de Kendall sau Kylie, se pare că Hailey a fost mereu cea care a tânjit după atenție și s-a crezut mai celebră decât este.

Câteva videoclipuri din trecutul ei au scos la iveală faptul că, de cele mai multe ori, paparazzi nici nu veneau într-un anume loc pentru ea. Fotografii erau prezenți acolo fie pentru prietenele ei celebre, fie pentru Justin. Trăind într-o astfel de umbră a celor mai celebri, nu este de mirare că Hailey a dezvoltat un complex.

Iar dacă vrei să te amuzi, îți lăsăm aici câteva filmulețe în care modelul fie nu a fost recunoscut, fie a fost confundat cu Gigi Hadid.