Când auzim povești cu fantome și spirite, ni se face pielea de găină. Apoi, ne gândim că nu poate fi adevărat și că sunt invenții, nicidecum realitate. Dar când artiștii povestesc că au trăit pe pielea lor experiențe paranormale? Se pare că aceste cântărețe au niște ”fani” cam dubioși, care le urmăresc peste tot. 

FOTO: 7 artişti de la noi care s-au costumat deja de Halloween

Adele locuiește într-o reședință despre care spune că e bântuită. Casa care valorează 11 milioane de dolari se află în Sussex, Marea Britanie. Adele s-a mutat acolo în 2012 și la scurt timp a început să audă zgomote ciudate noaptea. Le-a mărturisit unor prieteni că îi e frică să mai doarmă singură și a angajat o armată de agenți de pază.

Demi Lovato locuiește într-o casă din Texas despre care spune că e bântuită. Spiritul unei fete de 11 ani nu-i dă pace cântăreței, care a apelat la experți în spiritism pentru a scăpa de prezența înspăimântătoare. 

Lady Gaga spune că o prezență masculină ciudată a urmărit-o peste tot, vreme îndelungată. Nu, nu era vreun fan nebun, ci mai rău! Unul care își încheiase și nu prea socotelile cu viața. 

Miley Cyrus a avut parte de o experiență cu spirite, în timp ce se afla în turneu. Cântăreața a închiriat un apartament în Londra, iar zgomotele ciudate care se auzeau au cam speriat-o. ”Cred că am văzut un băiețel stând pe chiuvetă și privindu-mă în timp ce făceam duș. Poate credeți că sunt nebună, dar pot să jur că l-am văzut cum stătea acolo”, a declarat Miley într-un interviu pentru revista Elle.

Kesha se pare că a și dormit cu o fantomă. A povestit totul aici: