În timp ce unii și-au găsit jumătatea în 2021, pentru alții, relația a ajuns la final. Mai multe cupluri de celebrități și-au spus ”Adio” anul acesta și au luat prin surprindere pe toată lumea. Unii dintre ei au rupt relația fix când fanii se așteptau să se căsătorească, iar lucrurile au fost cu atât mai neașteptate. 

Niciodată nu e prea târziu! Nouă celebrități care s-au căsătorit după ce au împlinit 50 de ani

Orice sfârșit este prilej pentru un nou început și, în timp ce unii sunt în continuare singuri și încă mai speră la o împăcare, alții au mers mai departe și au intrat în relații noi. Este cazul lui Jennifer Lopez, care nu a plâns prea mult după Alex Rodriguez, ci s-a întors în brațele lui Ben Affleck, cu care a mai avut o relație la începutul anilor 2000. Cine a mai pus punct relației în 2021? 

Kim Kardashian și Kanye West. Cei doi au anunțat la începutul anului că divorțează, după șapte ani de mariaj. Kim a declarat că nu mai era fericită în acest mariaj și că diferențele dintre ea și Kanye erau ireconciliabile. 

Khloe Kardashian și Tristan Thompson. Și sora lui Kim a avut ghinion în dragoste anul acesta, iar recent a pus punct relației cu Tristan, din nou. Cei doi se împăcaseră și plănuiau să mai facă un copil, dar toate planurile de viitor s-au dus de râpă. Motivul se pare că ar fi infidelitatea lui Tristan, care a mai înșelat-o pe Khloe și în trecut. 

Liam Payne și Maya Henri. Cei doi se logodiseră în urmă cu aproape un an, dar se pare că ceva n-a mai mers. Liam a dat o declarație din care mulți au înțeles că regretă despărțirea, dar că nu mai este cale de întoarcere: ”În acest moment sunt foarte dezamăgit de mine pentru că rănesc persoane în continuare. Asta mă supără. Nu sunt foarte bun la capitolul relații. Cred că prima dată trebuie să lucrez la propria persoană înainte de a mă implica în relații. Pur și simplu nu am oferit tot ce aveam eu mai bun și nu am apreciat ce am avut. Pot să spun, sincer, că mă simt mai bine acum că am ieșit din această relație. Nu sunt fericit cu alegerea pe care am făcut-o, dar pur și simplu s-a întâmplat. Sper că ea este fericită”, a spus Payne.

Zac Efron și Vanessa Valladares. Cei doi s-au cunoscut anul trecut, în Australia. Ea era chelneriță la o terasă la care a mers Efron și a fost dragoste la prima vedere. Vanessa și-a dat demisia pentru a putea petrece mai mult timp cu actorul, dar se pare că lucrurile nu au mai mers cum trebuia între ei și s-au despărțit. 

G-Eazy și Ashley Benson. Când părea că totul merge bine, rapper-ul și actrița din ”Pretty little liars” și-au spus adio. Se pare că infidelitatea lui G-Eazy a fost motivul separării și, chiar dacă știa că artistul nu este cel mai fidel bărbat din lume, toate bănuielile i s-au confirmat lui Ashley atunci când relația a devenit serioasă. 

Adele și Simon Konecki. Cei doi erau despărțiți de trei ani, dar abia în 2021 s-a finalizat divorțul. Cei doi s-au separat amiabil și au optat pentru custodie comună asupra fiului lor, Angelo. Adele și-a luat angajamentul, prin contract, să nu compună melodii despre fostul ei soț. 

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez. Cei doi erau logodiți și amânaseră de două ori nunta, din cauza pandemiei, atunci când și-au spus adio. Zvonurile legate de infidelitatea fostului sportiv au fost cele care au măcinat relația. J. Lo și-a găsit consolarea în brațele lui Ben Affleck și pare mai fericită ca niciodată, în timp ce Alex Rodriguez încă mai spera la o împăcare. 

Kanye West și Irina Shayk. După ce a anunțat că divorțează de Kim K., Kanye a avut o aventură de câteva luni cu modelul Irina Shayk. Din păcate, relația nu a rezistat. 

Pete Davidson și Phoebe Dynevor. Starul de la Saturday Night Live și actrița principală din serialul Bridgerton au anunțat în luna august că relația lor a ajuns la final. De vină ar fi fost distanța și timpul petrecut separat. 

Mario Fresh și Alexia Eram. Cei doi au participat fiecare la ziua de naștere a celuilalt, dar în afară de aniversări, nu s-au mai afișat împreună la evenimente și nu au mai postat deloc fotografii împreună, așa că mulți dintre fanii lor sunt convinși că relația lor a luat sfârșit.