Kylie Jenner și Stormi sunt mother and daughter goals. Miliardara s-a asortat de multe ori cu micuța ei, iar imaginile postate pe social media au topit de multe ori inimile fanilor.

Kylie Jenner îi face toate mofturile micuței Stormi. Atunci când mama ta este cea mai tânără miliardară a planetei, nimic nu este imposibil. Tot ceea ce poartă Kylie devine must have, așa că o mică trendsetter este și Stormi. Imaginile cu cele două strâng milioane de aprecieri, așa că atunci când va fi mare, va avea amintiri de care să fie mândră.

1. Micuța Stormi s-a bucurat de un cărucior Fendi de lux, în valoare de 2 400 de dolari, asortat cu un scutec de 1 562 de dolari

2. La doar 1 an, fetița a fost fotografiată cu o geantă „Kelly” roz, în valoare de 15 000 dolari.

3. Stormi deține deja cele mai iconice articole din colecția vechi de la brand-ul celebru Prada. Kylie Jenner a dezvăluit că i-a oferit fiicei sale mai multe genți de umăr. 

4. Marilyn Monroe a spus cândva că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete, iar Stormi știe acest lucru. Micuța a primit deja primul ei diamant de Crăciun, în 2019.

5. Micuța Stormi se află la o distanță de peste un deceniu de obținerea permisului de conducere. Cu toate acestea, ea are deja un vehicul de lux, cel puțin versiunea de jucărie. Aceasta a fost fotografiată cu jucăria ei Lamborghini, pe contul de Instagram al mamei sale.