A mai rămas puțin până când apare partea a doua din sezonul final al serialului-fenomen ”La Casa de Papel”. Jaful ajunge la final în iarnă, iar prima jumătate a sezonului cinci a apărut deja, pe 3 septembrie, urmând ca cea de-a doua să fie disponibilă pe 3 decembrie. 

Dacă ți-e dor de personajele din ”La Casa de Papel”, poți revedea primele sezoane până apare cel final, dar poți viziona și alte seriale în care joacă actorii care te-au cucerit. Sunt câteva seriale spaniole pe care le găsești pe Netflix și cărora merită să le dai o șansă, în așteptarea ”La Casa de Papel”. 

Pe Rio și pe Denver îi poți vedea în ”Elite”, un serial cu și despre adolescenți bogați, presărat cu dramă, intrigi, crime misterioase și suspans. Sezonul al patrulea a apărut vara aceasta pe Netflix.

Actrițele care le interpretează pe Nairobi și pe inspectoarea Alicia Sierra joacă și în ”Locked Up”, un serial care are în centrul atenției deținutele dintr-o închisoare de maximă securitate. PS: unul dintre polițiștii din penitenciar este interpretat de actorul Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble. 

O mai ții minte pe Alison Parker, adolescenta care s-a numărat printre ostaticii din bancă în primele două sezoane? O poți vedea în rolul unei avocate, în ”Toy Boy”.

Prima parte a sezonului cinci a introdus în scenă două personaje noi: fiul lui Berlin și marea iubire a lui Tokyo, care și-a pierdut viața în timpul unui jaf. Miguel Ángel Silvestre este actorul care îl portretizează pe cel din urmă și a jucat recent în ”Sky Rojo”, un serial produs tot de echipa care a semnat ”La Casa de Papel”. Acolo are rolul unui proxenet îndrăgostit de una dintre prostituatele pe care șeful lui i-a ordonat să le omoare.