Chiar dacă în online par neînfricate, ei bine, vedetele au și ele fricile lor, unele chiar extrem de ciudate. În viața lor, superstițiile sunt ca la ele acasă și suntem siguri că la unele nici măcăr nu te gândeai!

Vedetele au ajuns să creadă că un număr sau o pisică le poate schimba ziua. Superstițiile pe care le au sunt dintre cele mai diverse, iar în timp ce unele se feresc de scări, altele au un întreg ritual pentru a alunga energiile negative.

Tu ce superstiție ai? Uite cu ce alungă vedetele ghinionul!

În timp ce unii fug de numărul 13, Taylor Swift îl consideră norocos. ”Sunt născută pe 13, am împlinit 13 ani vinerea, pe 13, primul meu album a fost certificat gold după 13 săptămâni, iar prima mea piesă a avut un intro de 13 secunde. De fiecare dată când am mers la gale, fie stăteam pe rândul 13, fie pe locul 13.”, declara Tay Tay în 2009.

Victoria Beckham crede în puterea cristalelor. ”Sunt o persoană foarte spirituală. Am diferite cristale și nu călătoresc fără ele. Pur și simplu fac parte din mine.”, spunea fosta membră Spice Girls în 2011 pentru US Weekly.

Heidi Klum are și ea un talisman norocos. Klum nu pleacă nicăieri fără punguța cu dinții ei de lapte. ”În Germania nu aveam Zâna Măseluță, așa că puneam toți dinții într-o punguță.”

Dacă unele vedete încă mai caută elixirul tinereții, Cameron Diaz l-a găsit. Actrița poartă mereu un colier din aur cu pandantiv potcoavă despre care spune că este un colier anti-imbătrânire. Cameron nu este foarte superstițioasă, având în vedere că a zburat cu pisica ei chiar într-o dată de 13, iar avionul a trecut printr-o furtună.

Actrița din ”American Horror Story” nu trece niciodată pe sub scări. Emma Roberts spune că a preluat această superstiție de la mama ei.

Missy Elliot nu lasă nicio pisică să îi taie calea. Artista declara că asta îi schimbă mereu starea de spirit și o face să simtă un val puternic de energie negativă.

Jennifer Aniston are un întreg ritual înainte de a călători cu avionul. ”Mereu pășesc cu dreptul în avion. Cred că asta îmi aduce noroc.”

Lady Gaga este ea însăși un talisman norocos. Artista a declarat de multe ori că atunci când doarme lângă cineva simte că acea persoană se alimentează cu energie și creativitate de la ea. Awkwaaaard!

Talismanul norocos al lui Megan Fox este... Britney Spears. Megan a declarat că de fiecare dată când vrea să se liniștească sau să îi meargă bine, pune în căști piesele lui Britney Spears.

Ariana Grande are un talisman norocos foarte dulce. După incidentul din gogoșerie, Ariana a început să consume bombele calorice înainte de concerte sau de audiții.