Lidia Buble împlinește astăzi 28 de ani. Își sărbătorește ziua de naștere în cea mai tare aventură a vieții ei: Bubbly și sora ei, Estera, au pornit pe Drumul Împăraților, în Asia Express. Bublișorii îi țin pumnii și o așteaptă acasă cu trofeul, în timp ce îi transmit mesaje de ”la mulți ani” pe rețelele de socializare. 

Probabil că îi asculți și fredonezi piesele, o urmărești pe social media, dar cât de bine o cunoști pe Lidia Buble? Uite 10 lucruri pe care probabil nu le-ai știut despre ea până acum:

S-a născut la Deva, într-o familie cu 11 copii, ea fiind a patra născută. Bubbly a povestit într-un inverviu că are peste 20 de nepoței și 354 de verișori. 

În adolescență, a lucrat ca bonă la Deva. E înnebunită după copii, mai ales că a crescut într-o familie atât de numeroasă. 

Nu este singurul job pe care l-a avut artista înainte să cunoască succesul: ”Am fost bonă, femeie de serviciu, am fost manager de vânzări auto, am lucrat și într-un cimitir cu tatăl meu. Recunosc că nu m-am gândit niciodată să devin artistă, deși știam că m-a binecuvântat Dumnezeu cu acest har de a cânta”, a povestit, la un moment dat, pe stories. 

A făcut gimnastică de performanță și atletism. A absolvit Faculatea de Educație Fizică și Sport și ar putea oricând să fie antrenoare personală.

A început să cânte în copilărie, când făcea parte din corul bisericii. A făcut o demonstrație și la Morning ZU, la un moment dat. 

În urmă cu câțiva ani a devenit vegetariană, iar acest lucru a ajutat-o să slăbească foarte mult și să își mențină greutatea. 

E foarte credincioasă, iar acest lucru se datorează în mare măsură tatălui ei care este preot.

Îi e foarte frică de insecte. Well, succes în Asia Express, Bubbly! 

A povestit la un moment dat că i-ar plăcea să fie invizibilă sau să poată citi gândurile oamenilor.

A fost descoperită de Adrian Sînă, iar de atunci au colaborat la mai multe piese pe care le-a lansat.