V-am promis surprize multe şi plăcute şi ne ţinem de cuvânt. V-am spus că noi nu facem TV, ci ZU TV şi ne ţinem de cuvânt şi de această dată. V-am mai spus şi că ZU TV e cea mai cool televiziune şi spunem şi de această dată că ne ţinem de cuvânt.

Ultima surpriză pe care v-am pregătit-o va intra în casele voastre încă din această seară. Setaţi alarmele, daţi zvon pe Facebook şi sunaţi-vă prietenii pentru că din această seară, la cinci minute după miezul nopţii, veţi vedea pe ZU TV super show-ul “Saturday Night Live”.

Aici aţi avut doar o mică mostră din ceea ce se întâmplă în “Saturday Night Live” încă din octombrie 1975. Da, aţi citit bine! “Saturday Night Live” e una din cele mai longevive emisiuni din State.

Ideea show-ului e relativ simplă, dar rezultatul e spectaculos. Fiecare ediţie e găzduită de o vedetă diferită, care are alături de ea un invitat la fel de special.

Distracţia începe la ZU TV, în această seară, la ora 00:05, iar prima ediţie pe care o vom putea vedea împreună va fi găzduită de Jimmy Fallon care îl va avea alături de el pe Michael Buble.

Vă spunem încă o dată: Daţi share în lume pentru că la ZU TV, de luni până joi, la cinci minute după miezul nopţii, vedem împreună “Saturday Night Live”.