Trend-ul online-ului a început de la familia Kardashian-Jenner. Fetele au știut cum să își pună în valoare atuurile și cum să își negocieze contractele, iar acum sunt un brand. Multe fete visează să calce pe urmele lor, iar Alabamei Barker se pare că i-a și reușit. Adolescenta pare copia fidelă a lui Kylie Jenner.

Pe vremea familiei Kardashian, Facebook-ul era o adevărată rampă de lansare. Acum, TikTok-ul este la putere. Cei mai cool adolescenți au început să facă deja averi de pe urma celebrei rețele sociale. În afară de cunoscutele Charli și Addison, mai sunt și alți adolescenți cărora online le-a schimbat viața la 360 de grade.

Este și cazul și lui Alabamei Barker, fiica lui Travis Barker. Alabama este acum rudă cu Kylie Jenner. Fanii cred că are toate șansele să îi calce pe urme miliardarei. Alabama are o comunitate impresionantă de fani, iar gurile rele spun că totul a început să se întâmple de când s-a asociat cu familia Kardashian. Momentan, Alabama Barker nu are de gând să își deschidă un business axat pe cosmetice, dar niciodată să nu spui niciodată.

Kylie Jenner are competiție serioasă. Șase momente în care fiica lui Travis Barker a copiat-o pe miliardară
Kylie Jenner are competiție serioasă. Șase momente în care fiica lui Travis Barker a copiat-o pe miliardară
Kylie Jenner are competiție serioasă. Șase momente în care fiica lui Travis Barker a copiat-o pe miliardară

Kylie Jenner este copiată și de prietena ei, Stassie

Cine nu și-ar dori o prietenă precum Kylie Jenner? Unii sunt mai norocoși și se pot lăuda chiar cu miliardara ca fiind bff-ul lor. Este cazul lui Stassie, cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner care îi este alături de peste 10 ani.

Stassie și Kylie sunt de nedespărțit. Cele două au fost izolate împreună pe timpul carantinei la locuința din Palm Springs a lui Kylie și dacă au trecut cu brio acest test al rezistenție, prietenia lor este indistructibilă. Cele două sunt prietene de peste 10 ani și au împărtășit atât momente bune, cât și momente mai puțin bune. Stassie îi este profund recunoscătoare lui Kylie și a recunoscut în nenumărate rânduri că a descoperit faima datorită lui Kylie.

Stassie este destul de cunoscută în mediul online și face parte din anturaje de staruri. Modelul are peste 10 milioane de urmăritori pe social media. Stass a câștigat publicul de partea ei după ce a vorbit deschis despre operațiile estetice pe care le are. Într-o perioadă, presa de peste Ocean a combinat-o cu Harry, fost participant la show-ul de pe Netflix ”Too Hot to Handle”. Stassie s-a născut și a copilărit în California, dar originile ei se trag din Grecia.