Băieții de la Coldplay au lansat cel de-al nouălea album al lor, ”Music of the Spheres”, iar prima piesă pe care o promovează este un featuring cu Selena Gomez. Melodia a fost anunțată încă de la începutul lunii octombrie, iar acum este disponibilă pe platformele de streaming. 

Trupa Coldplay este pe val și, după ce a lansat o piesă alături de băieții de la BTS toamna aceasta, a venit timpul să mai scoată un as din mânecă. Este vorba tot despre o colaborare, de data aceasta cu Selena Gomez. Atât Coldplay, cât și Selena și-au anunțat fanii că urmează să lanseze o piesă împreună încă de pe 4 octombrie, atunci când au postat fiecare câte un teaser pe conturile lor de socializare. 

Așteptarea a luat sfârșit, iar piesa este aici. ”Let Somebody Go” are un mesaj emoționant despre acel moment când iubești pe cineva, dar îți dai seama că nu sunteți făcuți unul pentru celălalt și că este mai bine să mergeți pe drumuri separate. “All the storms we weathered/Everything that we went through/Now without you what on Earth am I to do?” - se întreabă retoric Selena în piesă. Mulți dintre cei care au trecut printr-o experiență asemănătoare într-o relație se vor regăsi în mesajul melodiei. 

Băieții de la Coldplay le-au mai dat o veste bună fanilor lor din toată lumea. Pregătesc un turneu mondial în 2022, în care își vor promova albumul. Primul concert este programat pentru 18 martie și va avea loc în Costa Rica. Pe 23 aprilie ajung în America de Nord, iar primul concert de acolo va fi pe 23 aprilie, în Santa Clara, California.