Cei de la Instagram au ținut cont de dorințele utilizatorilor, iar acum funcția ”Swipe Up” poate fi folosită de toată lumea. Până acum, opțiunea era disponibilă doar pentru cei care aveau peste 10.000 de follow-eri și pentru conturile verificate, cele cu bifă albastră. 

Instagram a făcut o schimbare pe care mulți dintre utilizatori au cerut-o și o așteptau cu sufletul la gură. Începând de acum, oricine poate pune link pe story, indiferent câți urmăritori are, fără să mai fie limitat de numărul de follow-eri. Atunci când a fost introdusă, funcția era destinată persoanelor publice și business-urilor, iar pentru a o putea folosi trebuia să ai mai mult de 10.000 de follow-eri. Utilizatorii au cerut să fie eliminată condiția numărului minim de urmăritori, pentru ca funcția de swipe up să poată fi folosită și de cei care au business-uri la început, de exemplu, și încă nu au atât de mulți urmăritori. 

Am ascultat feedback-ul comunității noastre, care dorea, de asemenea, să împărtășească lucruri care contează pentru prietenii și familiile lor. Indiferent de ceea ce vă interesează, de la gătit la voluntariat sau la cumpărături, acum aveți o posibilitate să împărtăşiți aceste lucruri în funcția Stories – indiferent de numărul urmăritorilor pe care îi aveți pe contul dumneavoastră”, au anunțat cei de la Instagram, printr-un comunicat. Funcția de swipe-up s-a schimbat puțin recent, iar link-ul pe care îl atașezi la story nu mai poate fi accesat glisând în sus, ci apare pe ecran sub formă de link scurt, iar cei care vor să îl acceseze trebuie să dea click pe el.