Și-au jurat iubire veșnică, dar nu moartea i-a despărțit, ci ispita. E vorba despre cuplurile de la Hollywood, ale căror infidelități au ținut primele pagini ale ziarelor săptămâni întregi. Unii au trecut peste infidelități, alții nu au putut ierta trădarea și au ales să meargă mai departe pe drumuri separate. 

Ashton Kutcher și Demi Moore au pus capăt unui mariaj de șapte ani, din cauză că Ashton a avut o aventură cu o tânără de 22 de ani. Partea cea mai urâtă abia acum vine: aventura s-a consumat în noaptea dinainte de aniversarea a șapte ani de mariaj cu Demi. Urât, Ashton!

 

Celebrul cuplu Brangelina s-a clădit pe nefericirea lui Jennifer Aniston. În 2005, pe când filma pentru ”Mr. and Mrs. Smith”, Brad Pitt s-a îndrăgostit nebunește de Angelina. Divorțul de Aniston a venit după patru ani de mariaj și a zguduit lumea Hollywood-ului, la acea vreme.

Ethan Hawke a înșelat-o pe Uma Thurman cu bona copilului. Cuplul a divorțat în 2003, iar câțiva ani mai târziu, Hawke s-a căsătorit cu bona. Acum, au împreună doi copii.

Eva Longoria a pus capăt mariajului cu Tony Parker după doar trei ani de la nuntă. Motivul a fost infidelitatea soțului. Presa a aflat ulterior că Tony a înșelat-o cu soția unui fost coleg de echipă.

Hugh Grant și Elizabeth Hurley s-au cunoscut pe platourile de filmare, în 1983 și au rămas împreună. Actrița i-a fost alături partenerului ei în cele mai grele momente, chiar și atunci când a fost arestat. Cuplul a pus capăt relației în 2000, din cauza scandalurilor cu prostituate în care era implicat Hugh.

Kristen Stewart și Robert Pattinson formau unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood. Asta înainte ca ea să se îndrăgostească de regizorul Rupert Sanders și să iasă un mega-scandal de infidelitate.

Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger au divorțat după 25 de ani de căsnicie. La câteva zile după ce și-au anunțat despărțirea, Schwarzenegger a recunoscut că are un copil cu menajera. Băiatul avea 14 ani în momentul respectiv.

După nouă ani de căsnicie, Meg Ryan l-a părăsit pe Dennis Quaid pentru Russell Crowe. Idila lor s-a legat pe platourile de filmare de la ”Proof Of Life”.

Sandra Bullock și Jesse James erau căsătoriți de cinci ani, când au început să apară tot felul de femei care susțineau că au avut aventuri cu James. El a recunoscut și și-a cerut scuze public, dar actrița nici n-a vrut să audă de iertare. Au divorțat în 2010. 

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez – relația lor s-a destrămat recent, iar cauza se spune că a fost infidelitatea fostului sportiv. Alex ar fi ”tradus-o” pe J. Lo cu o blondă, iar diva nu a putut să treacă peste și să ierte. S-au despărțit, dar el încă mai speră să îi recâștige încrederea. 

Jude Law a cerut-o în căsătorie pe Sienna Miller, dar relația lor s-a încheiat brusc, după numai șase luni de logodnă. Jude a recunoscut public că a înșelat-o cu bona copilului său, dintr-o relație anterioară.