Harry Styles continuă să își surprindă fanii. Artistul este ca o cutie plină cu mistere și, dacă toți știu cât de bine se descurcă pe scenă și pe partea muzicală, nu multă lume știe ce talent ascuns are fostul membru One Direction.

Harry Styles se pricepe la multe, dar la asta nu se aștepta nimeni. Pe lângă muzică și actorie, artistul mai are un as în mânecă pe care nu l-a dezvăluit el, ci o altă persoană foarte apropiată. Believe it or not, Harry Styles adoră să facă sport și este un adversar de temut pentru sportivii cu ștate vechi. 

Ben Bruno, antrenorul personal lui Harry Styles a dat din casă un detaliu pe care nu multă lume îl știa despre artist. ”Harry poate să miște de pe loc obiecte care cântăresc 226 de kilograme și asta doar legându-i o sfoară de partea superioară a corpului. Este o nebunie și nu toți bărbații pot face asta! S-a antrenat foarte mult pentru viitorul lui film, de fapt, s-a antrenat în fiecare zi. Harry poate să facă mai mult decât un atlet cu experiență pe care îl antrenez eu. Puteți adăuga asta la lista cu motivele pentru care îl venerăm!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles