Ariana Grande și-a uimit fanii. Stilul artistei a influențat milioane de fani din întreaga lume, astfel că aceștia sunt mereu cu ochii pe articolele ei vestimentare. Ari atrage de fiecare dată privirile cu ținutele pe care le poartă, but guess what?! Nu toate costă o avere.

Anul trecut, Ariana Grande lansa parfumul R.E.M și a postat pe Instagram o serie de imagini pentru promovarea acestuia. Ari se poate lăuda cu fani extrem de vigilenți, așa că la un simplu search pe Google au aflat că bustiera purtată de artistă costă 58 de dolari. Urmăritorii artistei sunt de părere că articolul vestimentar porodus de Alo Yoga Delight Bralette este printre cele mai ieftine pe care le deține Ariana. 

Hailey Bieber este, fără doar și poate, o adevărată inspirație pentru milioane de adolescente. Deși s-a retras din lumea prezentărilor de modă, soția lui Justin Bieber a rămas cu anumite deprinderi stilistice pe care le stăpânește foarte bine. Modelul știe cum să alcătuiască ținute impresionante fără să aibă la dispoziție haine de zeci de mii de euro.

De fiecare dată, în sezonul estival, Hailey adoră să combină pantalonii scurți de blugi cu orice. La un simplu search, ai fi uimit să afli că vedeta nu este adepta investirii de sume colosale în astfel de piese vestimentare. Ba mai mult, cea mai ieftină piesă din garderoba ei este o pereche de pantaloni scurți din denim semnați de Levi's. Mai exact, clasicii Levi's 501 Original Shorts.

„Port această pereche de pantaloni constant, în fiecare vară, indiferent că îi pun peste bikini sau îi asortez cu un crop top și sneakers. Cei de la Levi's fac perechile mele preferate de pantaloni scurți, trebuie să recunosc”, a spus Hailey Bieber pentru Vogue. 

Momentan, perechea de pantaloni este redusă și poate fi comandată de pe Amazon cu 30 de dolari.