Actriţa Gwyneth Paltrow (41 de ani) şi solistul trupei Coldplay, Chris Martin (37 de ani), divorţează. Nu o fac cu vizeza sunetului, aşa cum spune una dintre piesele cântate de Chris, ci după ce au încercat timp de un an să-şi salveze căsnicia. 

Gwyneth Paltrow a anunţat despărţirea de Chris Martin într-un comunicat postat pe site-ul său. “Cu inimile pline de tristeţe, am decis să ne separăm. Chiar dacă ne iubim, am ajuns la concluzia că trebuie să rămânem separaţi. Chiar şi aşa, suntem şi vom rămâne mereu o familie, în multe aspecte suntem chiar mai apropiaţi ca oricând.”

Actriţa care a câştigat Oscarul pentru rolul din “Shakespeare in Love” şi solistul de la Coldplay s-au căsătorit în 2003. A fost o nuntă surpriză, la care nu a participat niciun membru al celor două familii. Gwyneth şi Chris au împreună doi copii: o fetiţă, Apple, în vârstă de 9 ani, şi un băiat, Moses, în vârstă de 7 ani. Cei doi au apărut ultima dată împreună la o gală umanitară, pe 28 ianuarie, la câteva zile după ce au putut fi văzuţi şi la Globurile de Aur. Lumea vorbeşte deja despre “cea mai decentă despărţire de la Hollywood”.