Balenciaga strikes again! Brandul nu se dezice de la regula de a șoca din nou audiența, așa că au lansat un nou item pentru care se vor bate fashionistele din lumea-ntreagă. Și unde mai pui că arată ca sacoșa de rafie a bunicii!

Toamna asta, iubitoarele de fashion vor avea pe ce să se bată. Balengiaca a lansat o nouă colecție de accesorii perfecte pentru toamnă, iar de departe, vedeta colecției este o geantă care seamănă mult cu sacoșa de rafie a bunicii. Bineînțeles că geanta nu este una banală, este realizată din cea mai fină piele de vițel, cu două buzunare în interior şi vine la pachet cu un preț destul de piperat pentru ceea ce oferă. 

Fashionistele care vor să aibă o astfel de bijuterie în dressing vor trebui să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 1590 de euro. Această geantă nu este singurul accesoriu care a socat lumea fashionului. Anul trecut, celebrul brand Balenciaga mai lansat în trecut cercei tip cârlig de rufe la 1000 de dolari, punga de plastic simplă la 600 de euro și nu numai. Oricât de ciudat ar putea părea, sunt persoane care se bat pentru astfel de accesorii scumpe și ar face orice măcar să facă o poză pentru Instagram. 

   sursa foto: Balenciaga